torsdag 1 november 2012

Tingsryd-Österike-Spanien

Gårdagen den 31/10 gick som väntat, med strand och god mat samt en cyckeltur Rune kom tillbaka och hittade inte campingen med kolsyrevatten det var för lång bort, det blir en annan dag.
Jag fotograferade dom så kallade svamparna tyckte att dom hade blivit färre sen i fol, men kanske inte.

Torsdag 1/11 Idag var det 15,5 gr på morgonen det blev lite tvätt, vi kallas tvättbjörnar på campingen som stannar kortare tid än dom som står hela vintern, må så va, men tvättar gör vi, sen blev det beachen och lite eftermiddags- slummer skönt höra vågorna och framförallt sövande. Det kom en häst med vagn på stranden.
Idag är det helgdag i Spanien dom flesta affärerna är stängda. Jag har jobbat med lite bilder och lite uppgifter till vår hemsida i vår husbilsförening. Vi har nu ätit gott och lite god dricka så ikväll ska vi se på Hansi Hinterseer på Tvn. mmmmmLustiga formationer naturen gör

Kan det vara V 75 ? eller ? på stranden skulle ju ha satt lite pengar kanske.

onsdag 31 oktober 2012

Tingsryd-Österike-Spanien

Måndag 29/10 Uppriggade på Camping Playa de Mazarron , tror att vi står på samma plats som förra gången plats 112, många svenskar här, idag skiner solen vindarna är svala men vi bestämmer att vi ska gå ner till playan, stolar böcker m.m men det var glest med folk, några satt med kläderna på, vi stod ut ca. 1 timme men vindarna var för kalla, resten av dagen gick i lugnets tecken. Synd det är stor marknad i Mazarron på Söndagar men den missade vi, men ser fram till nästa Söndag.

Tisdag 30/10 ganska hyfsat väder, lite småmoln vi tog cycklarna och cycklade ner till Mazarron och  till Spar, Mercandona, Lidl, och handlade, tog lunch och cycklade tillbaka det kom några stänk men vi klarade oss tillbaka, det fick bli potatismos och korv, sen började det regna det har regnat hela natten.

Onsdag 31/10 Idag så skiner solen och på morgonen 14,5 gr. fick reda på av grannen om en camping strax innan man kommer fram till Mazarron så ska det ligga en camping  som heter Los Madrilles dom har inomhuspol med 28 gradigt vatten det är som mineralvatten, Rune cycklade dit nu på förmiddagen och ska ta lite info.Själv tar jag cyckeln ner till dom fantastiska svamparna som naturen gjort, kort kommer.
I eftermiddag blir det stranden, det är ingen vind idag,

Glest på stranden i Måndags

Soltörstiga Rune

söndag 28 oktober 2012

Tingsryd-Österike-Spanien

Fredag den 26/10,  Dagen flöt som den brukar, lugnt och vi är kvar på Camping Marjal en liten shoppingtur till China  ( heter affären )  i La Marina där finns allt och lite till så Majsan och jag gjorde 1 timme där medan killarna cycklade. Kvällen blev kortspel.

Lördag den 27/10 Idag kom Fam. Jerkerfots döttrar med sina familjer och kvällen tillbringade vi tillsammans på Restaurangen på Camping Marjal, nog det sämsta som vi ätit sen vi körde samt dålig service, det blev ingen dricks. Vi kommer att förflytta oss imorgon söndag så familjerna kan umgås lite ostört, utan oss.

Söndag 28/10  Det blev 1 timme tillgodo idag sommartid slut, kallaste morgonen med 10,5 gr. Solen har lyst från en klarblå himmel, Vi  sa hej till Våra Vänner Jerkerfot och körde och tittade på Camping Marjal Costa Blanka, den större och nya av Marjal campingarna ca. 2,5 mil , vilken anläggning kanonfin stor och ljus med stort spa, fast lite ocentralt men den är som en liten stad själva campingen. Lunchade där, sen körde vi AP7 och 332 mot La Manga och ner och tittade där, sen beslutade vi oss för Camping Playa De Mazzaron, med stopp för en Cafe Solo på vägen,  många svenskar här på campingen, fick veta att havet höll 28 gr i torsdags och igår 23 gr, ser fram emot det imorgon.Med Fam- Jerkerfot på resurangen på Lörd.


Spöke söker spöke Haha