fredag 25 oktober 2013

TysFredag-Spanien--Tyskland

Fredag 25/10

Ja så lite uppdatering, När vi kom till Valencia och den nya ställplatsen, den var fin men inte färdig, och det stod bara 1 bil där lite tråkigt, så vi beslutade att köra till Benicassim och Camping Bonterra Park, här är mycket folk det var svårt med platserna men vi fick en riktigt bra på Gata 1 den är bokad från den 29/10 men det gör inget vi ska ju norröver ändå.
Här är riktigt trivsamt många svenskar, vi fick besök en kvart efter att vi stannat, Margaretha o Börje Wretman dom hade sett när vi kom, det blev lite samkväm.
Vädret är lika fint här som söderut, det har blivit pool och bad. Gårkvällen gick åt att ha vinprovning, Rioja vann, så det blir at hamstra lite idag.
Vi kommer att köra hemåt på lördag, Rune ska va på ett möte den 6 november, det kan bli lite problem med uppdateringen framöver.
Vi mår bra, Majsan o Hasse är i Calpe.
Ha det bra

tisdag 22 oktober 2013

Tyskland --Spanien --Tyskland

22/10 Tisdag.
Lite blåsigt idag men varmt och sol ändå, vi valde mellan Marknad i Altea, enligt Paco, STOR, men vi var ju på Benidorms Marknad i Söndags och det räcker, vi tog bussen till Grannbyn Albir mitt i centrum och gick och shoppade både fönstershopping  och lite annat, samt intog vi lunchen där.
vi gick en bra bit från centrum och ner till Playan i Albir där blev det en  Cappucino.
Vi beslöt att gå längs hela Playan tillbaka ingen liten sträcka men många bänkar att vila på.
Tvätten va torr när vi kom hem så nu är allt rent igen ,för imorgon fortsätter vi norröver och målet för imorgon blir Valencia.
Cappucino vid Albir Playa.

Ett skäl att vakna till soluppgången med en kopp Zoegas.Kaffe, vackert, från vår ställplats i Altea

 

söndag 20 oktober 2013

Tyskland --Spanien

Söndag 20/10

Idag lämnade vi Marjal Costa Brava, Majsan och Hasse körde före oss och finns i Calpe, Marjal  ingen trivsam Camping fast poooler och Spa va bra det saknades trivselnkänslan, vi  körde till Benidorm och den stora marknaden idag, det blev lite fynd, även för Rune sedan mot  Albir--Altea, campingen i Albir La Colina fanns bara någon plats kvar så vi bestämde att köra till Campingpark San Antonio, och Paco, som alltid välkomnar , det var inte många platser kvar när vi kom, men fick en bra plats med perfekt mottagning på Internet, får se hur länge vi stannar.
Vi gick ner till Albir och skulle äta ganska fullt överallt men det blev Grillhus och Argentinsk kolgrillad biff och bakpotatis gott.
Flodhästar i Poolen på Marjal

Sångaren m fru på Oktoberfesten

Oktoberfest utan stämning