lördag 18 september 2010

Camping Solaris Resort i Sebinik

Godmorgon gårdagen blev lugn och fin med lite läsning, sen åkte vi bussen  vi in till Gamla stan  vackert , efter en god öl så gick vi på restaurang Adriatic och åt musslor och fiskfilè.
Det bjöds på slibovitch ursäkta stavningen " FY " så äckligt.
Sen traskade vi hem för en liten nattfösare och somnade gott.
Annars idag så blir det lite sol och bad och kl.16,00 så spelar Taif hockey så det blir till att följa den på webben.

fredag 17 september 2010

Camping Solaris Resort i Sebinik

Nu har vi legat här på denna camping Solarius i 2 nätter, den är helt underbar kristallklart vatten synd att jag inte har sladden till kameran med, så jag kan inte föra över några bilder, vi låg vid stranden hela dagen igår och badade. Idag är det lite moln men det är 24,9 gr. vi ska ta bussen in till stan Sebinik i eftermiddag , där blir det middag idag.
Annars mår vi som vi förtjänar    " BRA "

tisdag 14 september 2010

Croatien

Hej igen, nu har vi legat 4 nätter på en kanonfin camping som ligger vid Omis söder om Split kanonfin camping stenkast från havet, med utsikt över ön Brac, vi har badat varje dag . fortfarnde lite kallt i vattnet, det var 21 gr. Just nu i skuggan är det 24,6 gr. kl. 17,00
I förgår så åkte vi ett tåg genom en Canyon med floden Certina nere i dalen, sen igår tog vi våra motorcyklar och körde den andra sidan om floden en bit uppe i bergen en fin tur.
Idag har vi badat på förmiddagen, sen har Rune och jag varit en tur på motorcykeln. ikväll blir det mat på campingrestaurangen.
Vi ska åka till Trogir på en camping imorgon, ska va en fin gammal stad, får se hur länge vi stannar där, sen blir det någon dag i Sibenik som oxå är en fin stad, så med andra ord så bär det uppåt nu längs kusten.
Saknar våra nära och kära.
vi mår bra allihop.