tisdag 20 november 2012

SPANIEN--TINGSRYD

17/11 Lördag Fortsättningen på lördagen blev en ställplats mitt på torget i Grunberg, Tyskland  en gammal stad, det var lugnt och vi sov gott.

Grått väder att köra i

Lägg till bildtext
Söndag den 18/11. Kallt när vi vaknade, vi kör mot Heiligenhafen, regn det mesta av dagen, väl i Heiligenhafen så stod våra Vänner Jerkerfot där så det fick bli en avsluts-spader även där fast vi sagt Hejdå ett antal gånger.Världen kan ibland va upp och ner, ett bevis på detta hittade vi på vägen vid Bispingen, ett hus som stod på nocken Haha.


Det gick att gå in i det men hade inte tid
Måndag 19/11. Nu närmar det sig slutspurten hem, vi gick lite i Burg, sedan till Bordershop i Puttgarden och fyllde på det sista handlingen.
Sen gick det som tusan mot Köpenhamn, då bestämde vi oss att se om storasyster är hemma, och tur va det för vi hade inte orkat köra ända hem, det blev lite tugg och vin där sen sov vi gott.

Tisdag 20/11 . Vaknade, men som vanligt så blåser det alltid i skåne, speciellt Södra Skåneslätten, åt lite frukost och sedan sista biten, stannade till lunch och det blev stekt sill och hemgjord potatismos i Valje, supergott, sen hem, vi hann med lite plock oxå men det får räcka för idag.

Sammanlagt så har denna resan varit kanon förutom dom sista dagarna med dåligt väder och kallt, det blev från den 15 sept -- 20 november 2012 denna gång.
Får se när nästa resa blir av.