torsdag 22 september 2011

Portugal

En gammal bro i Lissabón

Ställplats i Porto Covo


Solnedgången i Porto Covo
Vi körde över Lissabon och såg den stora fotbollsarenan som Benfica spelar i imponerande men fick inget foto, körde till camping Costa de Caparico söder om Lisssabon, 1 natt stannade vi där dagen den 17 spetember Den 18 september körde vi mot mot Porto Covo som var en ställplats uppe på klipporna imponerande men blåsten knäckte oss vi stod där 1 natt. vi var inne i Porto Covo som var en genuin fiskeby supersmala gator det var knappt vi kom igenom svetten lackar på chaförerna.
19 september bestämde vi oss att köra till södra Portugal och mot Alvor och tror på Campiung , men chi fick vi och vidare till Portomao och en ställplats  "  Marinan" en stor  asfaltsplan men  runt omkring var väldigt fin, gick ut på kvällen och tog en irish Coffey sen blev det sängen.
20 september killarna tar cucklarna och letrar camping i Alvor men dom hittade den inte. Viu bestämde att köra till en camping för tvätt och strömtillförsel det blev lite väster om Albuferia Armacao de Pera en hyfsad bar camping med fri WiFi och pool, där sitter vi nu har hyrt en bil i 3 dagar, idag den 21 /9 cycklade vi till stranden där även Rune badade, 22 september idag har vi vart uppe ibergen och kört till Sagres södra spetsen på Portugal samt en tur på Europas östligaste kust Cabo de Sao Vinente, vilka klippor, mycket folk, sen drog vi iväg mot Monchique uppe i bergen där vi varit för ca. 20 år sedan vi kände inte igen oss något.
Imorgon den 23 september ska vi köra mot Albuferia och se hur campingarna är där .
Det kommer lite foto imorgon.
Godnatt