onsdag 26 september 2012

Tingsryd-Österike

Tjingeling på er lite fortsättning på den 25/9 efter Nc Donalds åkte vi  till Maria Alm en ställplats vi varit på ett antal gånger, det är en Bondgårds-ställplats med djur och natur inpå knutarna helt underbar.
Vi fick en underbar eftermiddag i solen och en god natts sömn.


En eftermiddagslur i solen vilken utsikt, detta är Maria Alm ställplats


Hönorna kacklar och sprätter, kossorna råmar och halsklockorna plingar
26 / 9 Vaknade och det var mulet men 12 gr. inte illa, hönsen springer där och kossorna på fältet och denna vackra bergsvy, kan inte bli bättre, undrar varför jag ( Birgitta )inte blev Bonnakärring i Österike detta vackra land?

Idag denna onsdag den 26/9 kör vi vidare mot Kitzbuel och Ellmau för att hämta våra biljetter till det stora önskekonserten, men vi får komma tillbaka imorgon för våra 3-dagarsbiljetter kommer först då.
Vi kör till Campingen Sonne Camping Michelnhof som ligger i St. Johann en bit ifrån Ellmau det blir 1 natt här inte så fyskam utsikt här heller.
Synd lite mulet men vackert i St Johann Kitzbuler Alperna o Vilde Kaiser.

Nu ska det laddas kamera tills imorgon hoppas på några bilder

Torsdag 27/9 då vi ska se Kastel Ruter Spatzen, Runes idoler bl.a.
Fredag 28/9, MarcPircher, och Die Zillertaler.
Lördagen 29/9 Hansi Hinterseer, Andreas Gabalier m.fl.

Ha det så gott tills vi hörs härnäst.

tisdag 25 september 2012

Tingsryd-Österike

Söndagen den 22/9 bestämde vi oss för att köra vidare det blev mot Gastainer-dalen, vi körde över Dachstein och Swartzensee mycket vackra vägar och smala, det blev stopp på vägen efter en stund så såg vi en sjuk-helikopter lyfta då förstod vi att det varit en olycka, det körde många motorcucklar på denna väg, när dom äntligen släppte oss så var det en motorcycklist som krockat men inte med vad, ruggit man blir lite dämpad, men vi körde vidare mot Bad Hofgastain till Bad Gastain längre in i dalen där tog vi in på en camping när vi tittade noggrannare så har vi legat på den tidigare ACSI nr.796 ur-Camping Erlengrund underbar utsikt med höga berg nackdelen är att solen gick bakom bergen redan kl. 16,00 men skönt ändå.
Bad Gastain fin utsikt


Måndag 23/9 åker vi tillbaka till Bad Hofgastain för det stora Termalbadet det blev 4 timmar där inkl lunch och Chack matta. Handla lite sen mot Zell am See och ACSI Camping nr. 799 Sportcamp Woferlgut en stor camping som legat på för ettantal år sedan när vi träffade min Lillasyster och Svåger , men vi har en tråkig plats ingen utsikt och just nu kl. 19,30 regnar det IGEN. Vi köpte Wifi men det var ingen täckning där vi bor så det var bara att traska upp till receptionen. Så långt så god, imorgon kör vi till Maris Alm en natt, för att sen ta vidare till slutdestinationen Ellamu för den bästa underhållningen fram till Lördagkväll sen på Söndagen drar vi söderöver.Mr. Anersson i badtagen 33 gr.
25/9,står just nu står vi på en Mc Donalds och har fri internet inte dåligt solen skiner just nu,
Vi hörs vidare.