fredag 12 april 2013

Tingsryd

Ja då var vi åter i hemmets lugna vrå, ganska skönt, mycket för att vädret har inte varit på vår sida under resan, men vi får vänta på våren hemma istället.

Ska försöka att lägga in lite vårbilder från keukenhof fast blommorna är tagna inne i Orangeriet det var ca. 1 månad förtidigt enligt expertisen.
Några Krokusar är uppe utomhus

Lägg till bildtext

måndag 8 april 2013

Wulfener Hals Ferhman

Ja vi har kommit en bit norröver idag vi har sedan Keukenhof inte haft något fint väder, men vi körde till Julianadorp som ligger norr om Amsterdam ute på spetsen vid kusten på en liten camping, blåst och kallt, vidare dagen efter till Harlingen där våra vänner stod satt ute i solen och sen blev det grill den dagen var det hyfsat väder.
vi kör vidare norrut och in i Tyskland och körde till ställplatsen i Stade, vilket vi tyckte var överdrivet att staden skulle vara riktigt Pittoreskt men ach så tyckte inte vi.
Idag har vi kört till Lubäck och Citty i Moisling nära Lubäck, det blev lite godsaker och lite vin, vi bestämde att vi skulle ligga på ställplatsen Wulfener Hals nära Burg för vi ska dit imorgon  och fylla på gas  och gå lite på stan, sen kör vi till Heiligen Hafen och handlar det sista, vi räknar vara hemma på fredag, vi ska göra ett litet stopp i Örkelljunga på Fredag och hemma på kvällen.

Ledsen  för bilderna jag lovade men det gick alldeles för sakta. det fixar vi hemma

Ha det