lördag 22 september 2012

Lite uppdatering av Lördagen den 22/9, det regnar, men vi cycklade ner till St.Wolfgang skulle vara ett Veteranrally med traktorer, bilderna talar det var över 100 st.Den äldsta traktorn som startades med blåslampaAlla var inte så polerade


En annan trött traktor ( Hihi )


Tingsryd-Spanien 2012

Ja efter en god natt sömn vaknar jag kl 06,10 och hör att det smattrar på taket, skönt tycker jag då är det bara att vända sig och somna om.
Vi hade tänkt cuckla ner till St.Wolfgang idag , men vi får vänta och se hur vädret blir, vi mår bra.
På återseende.

fredag 21 september 2012

Tingsryd-Spanien 2012

Efter 2 övernattningar på Vital Camping Bayerbach är vi nöjda med Termalbadet vi var helt slut efter1 bad i Onsdags och  3 bad i torsdags man får bara vara i 30 min, sen 30 min paus  så man var helt matt i benen, somnade kl 22,00 .
Vi har kört från ovan småvägar och just nu är vi på Berau Camping i Wolfgangsee i Österike och det är superhärligt här, varmt så vi satt ute och åt kött och stekt potatis, Rune till och med drack vin till maten en stjärna i taket. Här är något med Veterabntrakor-Ralley och fest här på Campingen Vi ska ner till orten Wolfgang med cyckel imorgon och vi  stannar här tills Måndag då drar vi vidare kanske till Bad Gastain och ett nytt Termalbad man får passa på och va lite hälsosam oxå,  innan vi drar till Ellmau som börjar på Torsdag med Kastel Ruter Spatzen, m.fl. fredag Andreas Gabalier m.fl Avslutning på tältfesten  Lördag Hansi Hinterser mmmmmm. sen  är vi färdiga med Österike och sen drar vi neråt Frankrike och Spanien.


Campingen från bryggan


Vår plats ingen fel utsikt


Traktor m. husvagn


Traktor


Tingsryd-Spanien 2012

Lite bilder från Koncentrationslägret i Ravensbruck i Tyskland
Viss skilnad på storlek( Fy så ruggigt) Man hade pytteskin


Brännugnar den till höger är gas till nästa rum


Celerna där kvinnor och barn bodde


Muren där alla länders kvinnor togs tillfånga


onsdag 19 september 2012

Tingsryd-Spanien 2012

Nu är det uppdatering på vår resa Färjan Trelleborg-Sassnitz den 16 sept. kl 17,45 det gick bra, bara att köra på skulle ligga på ställplatsen i Murkran men den va stängd hamnade i Bergen på en ställplats.

17 sept sov vi till kl. 09,00 kör sen mot Berlin och 8 mil innan Berlin stannade vi på Marina Furstenberg /Havel jättefin ställplats, innan vi hamnade där såg vi en skylt Ravensbruck konsentrationsläger för Kvinnor o Barn det blev en kuslig vandring där, riktigt ruggig.

18 sept lmnade Maina Furstenberg, och kör väg B 96, det ser likadant ut som när Rune jobbade i gamla öst inte mycket förändrat på landsbyggden, vi hamnade på ställplatsen Thiersheim en bondgårds-ställplats, sov gott.

19 sept kör vi A93 nära Tjeckiska gränsen och till en ACSI Camping Vital Camping Bayerbach, 5 stjärnig med 3 badpolen ocg 1 innomhus Trmalbad som ska uttnyttjas ikväll, därav internet möjlighet.
Väldigt liten signal här, återkommer senare


söndag 16 september 2012

Tingsryd ----Spanien 2012

Ja nu har son och barnbarn åkt, det sista ska packas in i husbilen sen br det söderöver med destination spanien.

Vi hörs