lördag 10 april 2010

PENISCOLA Camping Eden

Vi är fortfarande kvar här vet inte när vi lämnar campingen, idag har varit en riktig slappardag på stranden, vädret har varit underbart, men lite för kallt i vattnet för att bada, badkrukor som vi är.
Vi ska strax gå och shoppa lite sen blir det mat ute idag.
Vi ska ladda för matchen Tingsryd -Sundsvall på Söndag då kopplar vi upp igen och följer matchen det blir nog svårt för Taif, men skam den som ger sig.
Nu ska jag ta ett glas rött innan vi går.
Samt så säger vi GRATTIS till Britta som fyller år idag.
Kramar

fredag 9 april 2010

PENISCOLA Camping Eden

Idag har det varit en bra dag lite mulet på morgonen men sen sprack det upp solen sken.
Vi grillade och sen var det Ishockey det mesta av kvällen Taif-Enköping vi vann med 3-1 syns på bilden vi var uppkopplade på internet och det var spånnande,
Tyvärr så van inte nybro då hade vi varit klara för allsvenskan, men nu avgörs det i Sundsvall på söndag fy så spånnande.

torsdag 8 april 2010

Camping Eden Peniscola


Vi har nu kommit upp  till Camping Eden i Peniscola som ligger 20 mil söder om Barcelona, vi är sakta på väg uppåt räknar vara hemma i Sverige i slutet av April, vi har upplevt mycket fina saker på vägen hit.
Vädret har varit lite si och så inte så varmt som nere i Fuengerola men solen har skinit idag och ska så göra i några dagar till som synes runt midjan så lever och dricker vi gott Ha,ha. Vi kommer att stanna här några dagar ska köra med Vespan lite runt omgivningarna. Måste sluta nu ska Skype med Mats m. familj kl 19.30, ska bli kul, men visst kommer man att sakna dom mer när vi ser dom.

söndag 4 april 2010

Camping Cap-Blanch, Altea

Idag har vi kommit till Altea en underbar plats nära Benidorm, vi har legat 2 dagar i Santa Pola med Medeltidsmarknad och ett långt sorgetåg i fredagskväll med stora Jesus-statyetter med ljus väldigt vackert. I lördags var vi på en stor marknad som dom som vet säger är en av de största i Spanien, den va stor mycket folk