torsdag 11 oktober 2012

Tingsryd-Österike-Spanien

10/10, Gårdgen blev det polen och slappa, sen middag hos Hasse och Majsan.

11/10 Idag cycklade vi ner till Oropesa det var marknadsdag, det blev inte så mycket handlat förutom oliver, potatis och melon.
Ikväll är det middag hos oss, fläskfilè bakpotatis och peppersås, det är helstängt här imorgon igen det är den där virginfesten som hållit på hela veckan slut blir det på Lördag med stort fyrverkeri och Tjurfäktning nere i byn. Janet och Sven med sina kompisar kommer hit imorgon fredag ska stanna 1 vecka här innan dom drar hemmåt.

Kramizar till er alla, Saknar Familjerna hemma.

onsdag 10 oktober 2012

Tingsryd-Österike-Spaninen

8/10, inget speciellt bara va sen cycklade vi ner till Oropesa på kvällen och blev överaskade det var festkväll i byn igen kortet visar.

Huvudgatan,

Folket tar med mat och stolar,bord sen har dom party hela huvudgatan som är avstängd. Det blev en Pizza vid strandpromenaden.
På väg hem till Campingen såg vi nedan, Vackert.

Vackert


9/10 Det blev Beachen hela dagen lite rödskinnade blev vi, sen gjorde jag middag potatismos och någon tyska korv nästan som vår falukorv i lite sås det var gott, sen blev det vadslagning om hockey Tingsryd skulle möta Södertälje, Hasse o Majsans Lag 5 euro/ person stod i potten Hasse vann, tyvärr förlorade Tingsryd med 1 mål.


söndag 7 oktober 2012

Tingsryd-Österike-Spanien

Dagarna flyter fram i välmag, vi badar och ligger slappar vid polen, vi mår bra, kan inte må bättre jo lite om jag fick ha barn och barnbarn nära mig, men så är det ju inte.
Gårdagen den 6/10 cycklade vi ner till Oropesa där skulle va något som vi inte visste vad det var Hasse trodde det skulle vara Tjurfäktning, men det var något helt annat något med La Fiesta och Virgin.
Vi kom ner och det var korroteg med vagnar och många finklädda unga flickor, dom slängde massa flingor och kolor och godis, så en plomb i en tand gick, men tur att Hasse fanns, han hade något tillfälligt att sätta dit så jag får väl åka till tandläkaren någon dag. Annars mår vi bra det ska va lite oktoberfest på campingen ikväll så vi ska dit och äta lite.

Kvällens måltid blev som Spaniorernas