torsdag 28 februari 2013

Tingsryd

Nu var denna semester över, det har varit varmt och skönt med mycket bad och god mat, och underbar personal på Kata Country House, kramkalas när vi åkte, vi har bott där sen 2005, varje år och känner en stor del av personalen,  resan hem var helt perfekt trots 3 timmars väntan i Bangkok, Tack Thai Airways för att Ni finns, underbara stolar och personal.

Hemmasängen är invigd somna sådär pang kl 20,00 efter någon napp i fåtöljen efter svensk falukorv och potatismos, och sov först till kl. 03,00, somna lite smått igen fram till kl. 05, inte illa för att vara första natten, kan bara bli bättre. Skönt att vara hemma.

Nu börjar funderingarna på husbilen som skall underhållas lite på verkstad och ny ruta i, eftersom den blev kraschad i Spanien i höstas.
Sen börjar husbilslivet   och nya äventyr.
Återkommer när det händer något på resfronten.

Ha det


Lägg till bildtext


Receptionisten Ni och hennes man Chai tog oss till nattmarknad hon ska föda den 28 mars frågan är vem ska föda ? hon eller jag ( hihi )


måndag 25 februari 2013

Thailand

Idag söndag den 24 februari 2013, det blev Kata Mama och upp skjutning av våra rislampor på stranden, nu har vi bara 1,5 dag kvar, här är fortfarande varmt, men dom sista 2 dagarna har det varit svagt mulet, och mot kvällen en liten skur. Imorgon ska vi ta en heldag på stranden om vädret tillåter  det har blivit poolen för mig ( Birgitta ) i några dagar , ja även för Jerkerfötterna, men dom hade kunnat gå ner till beachen, men det är ju alltid kul att prata med nån när man inte mår så bra, det blev varvat med lite poolbad och svalt på rummet, lite offline  med feber och en nästan olidlig huvudvärk. några dagar är på väg tillbaka och inte sån huvudvärk, va lite rädd för Dengafeber.
Trots allt så ska det bli skönt att komma hem , just nu så kom det en riktig regnskur sitter på balkongen och skriver.


Ha det gott tills vi hörs.


Rislampor ill skyn


Utsikt från vår balkong