söndag 28 oktober 2012

Tingsryd-Österike-Spanien

Fredag den 26/10,  Dagen flöt som den brukar, lugnt och vi är kvar på Camping Marjal en liten shoppingtur till China  ( heter affären )  i La Marina där finns allt och lite till så Majsan och jag gjorde 1 timme där medan killarna cycklade. Kvällen blev kortspel.

Lördag den 27/10 Idag kom Fam. Jerkerfots döttrar med sina familjer och kvällen tillbringade vi tillsammans på Restaurangen på Camping Marjal, nog det sämsta som vi ätit sen vi körde samt dålig service, det blev ingen dricks. Vi kommer att förflytta oss imorgon söndag så familjerna kan umgås lite ostört, utan oss.

Söndag 28/10  Det blev 1 timme tillgodo idag sommartid slut, kallaste morgonen med 10,5 gr. Solen har lyst från en klarblå himmel, Vi  sa hej till Våra Vänner Jerkerfot och körde och tittade på Camping Marjal Costa Blanka, den större och nya av Marjal campingarna ca. 2,5 mil , vilken anläggning kanonfin stor och ljus med stort spa, fast lite ocentralt men den är som en liten stad själva campingen. Lunchade där, sen körde vi AP7 och 332 mot La Manga och ner och tittade där, sen beslutade vi oss för Camping Playa De Mazzaron, med stopp för en Cafe Solo på vägen,  många svenskar här på campingen, fick veta att havet höll 28 gr i torsdags och igår 23 gr, ser fram emot det imorgon.Med Fam- Jerkerfot på resurangen på Lörd.


Spöke söker spöke HahaInga kommentarer:

Skicka en kommentar