lördag 2 april 2011

Camping Bella Italia, Södra Gardasjön

Gradasjön precis bakom

På shopping i Sirmione

Ett litet livstecken från oss i Italien, Vi är vid Södra sidan av Gardasjön vi har kanonväder det känns nästan oförskämt bra och fint, campingen är helt underbar mycket ren och fin .
Vi kanske stanna tills måndag här dom har sagt att det ska bli regn i Österike och Tyskland och då är det bättre att köra och stanna här så länge vi har fint väder. Här är ca. 22-29 gr varje dag.
Vi tog moppen in till Sirmione en lite pittoresk by det blev lite shopping där.
Annars så mår vi bra, är bortbjudna på drink hos Wretmans kl 15,00, vi och ett annat svenskt par, Wretmans har haft en Carthago tidigare men har en Concorde idag därför känner vi dom.
Saknar alla som inte här är.
Kramizar till er all, det kan dröja innan nästa inslag.  

tisdag 29 mars 2011

Oasi Park /Diano Marina

Godmorgon solen är på väg upp och vi drar till Gardasjön, gårdagen var ömsom sol och lite regn vi körde till gränsen mellan Italien och Frankrike. Skypade med Barn och barnbarn jättehärligt.
Nu blir det frukost sen är vi startklara för Garda.
San Remo

Så kan man oxå se ut

Soluppgången idag

söndag 27 mars 2011

Oasi Park /Diano Marina

Hej igen, nu har vi flyttat oss till en stor Husbilspark lite mer sydväst, strax innan San Remo så det blev ingen lång resa, det finns plats för 500 husbilar, det är jättemycket husbilar här, men många ser ut att packa ihop ( Italienare ) dom ska väl arbeta imorgon, hoppas vi. 
Vi har bara några hundra meter ner till byn och Strandpromonaden, men just nu började det regna (skit ) men vi har ju internet gratis hela tiden så det blir väl att vara uppkopplad hela tiden, läsa Smålandsposten och andra kvällstidningar, och laga lite mat o se på tysk TV-underhållning.
Gårkvällen blev en god biff och råstekt potatis och 3 timmars underhållning med många fina artister, sen somnade vi gott.
Prognosen för vädret ser inte så lovande ut för dom närmaste dagarna, så det blir  kanske så att vi kommer hem lite tidagre än beräknat, vi får se. Det blir ju givetvis Österike innan och deras goda mat, längtar redan, Italiens mat är inte vår starka sida, pasta och åter pasta.

En fin Solnedgång från Sicilien Camping La Playa

Får titta på denna tills regnet går över
KRAMIZAR