lördag 5 oktober 2013

Tyskland --Spanien 2013

Lördag 5/10

Nu har det börjat att blåsa lite men blå himmel, så regnet håller sig nog borta, vi har packat ihop nu efter några sköna dagar med goda bad och med allt vad det tillhör för att må bra.

Vi kommer att köra lite norröver imorgon Söndag mot Alicante, men först en liten runda på marknaden i Mazarron det lutar åt La Marina camping, och Marjal den nya stora , samt så ska vi besöka den engelska affären som har den godaste vita cheddarn som finns.

På återseende.

onsdag 2 oktober 2013

Tyskland -- Spanien 2013

Onsdag den 2/10 2013

Nu har vi flyttat oss från Mazarron och Camping Bolnuevo, Majsan o Hasse har inte varit där mer än några dagar så dom ville stanna lite till, dom tog vår plats, dom hade lite högljudda fransmän som grannar
Vi gjorde en chansning och körde ner till Camping Los Madriles , i Isla Plana och vi fick en plats, helt underbara pooler 1 övertäckt och 1 stor ute, vattnet håller 28-30 gr det är salt med mineraler man ligger bara och myser det är så lätt att flyta i det vattnet, tror det var totalt 750000 liter vatten , dessa bassänger tömmer dom varje kväll och tvättar dom sen fylls dom på nytt tills morgonen helt otroligt.

Stora utomhuspoolen den övertäckta i bakgrunden

Rune trivs som fisken i vattnet varmt och gott
Vi avslutade Campingen Bolnuevus i Mazarron med krogmat på Elliots och sen lite kortspel det syns vem som vann, Rune gäspade flertalet gånger det gick inte hans väg denna kvällen
Jäsp, jäsp o Majsan skrattade

En nöjd vinnare för kvällen
 
  Annars så mår vi bra, fast hemlängtan finns där, tror att vi är hemma senast i mitten eller slutet av November, det blir ingen övervintring det har vi beslutat, får se vad det blir till vintern.
På Återhörande

tisdag 1 oktober 2013

Tyskland --Spanien

Gomorgon Alla Vänner, det har inte hänt så mycket här merän Bad , mat, kortspel med Majsan & Hasse, med diverse vinnare ganska utspritt.
Vi var på Mazarron marknad men det var varmt och samma skit som vanligt men Rune fick tag i lite fynd men lite grönsaker och frukt blev det.
Vi ska flytta på oss imorgon det blir lite norröver men vet inte riktigt vart vi tänkte till Los Madrilles men igår fanns det inga platser men vi tar en rövare och kör dit imorgon och ser, annars så får det bli något annat, vet inte när vi får Internet nästa gång.

Ha det gott tills vi hörs igen