lördag 22 juni 2013

Midsommar i Tällberg

Hej alla vänner, ja nu barkar det åt slutet på Midsommarhelgen som har varit jättehärlig på alla sätt God mat och trevliga Vänner Campingen är underbar Tällbergs Camping helt underbara Camping-Värdar.
Vädret har varit bra ända fram tills ganska sent igår kväll då regnet hittade oss det regnade rejält idag är det lite mulet men uppehåll än så länge.
Midsommar afton i Tällberg var som vi trodde Dalarna ska firas med musik och folkdans, Bengan Janson som normalt spelar med Calle Moreus var där med sitta dragspel hans hustru spelade fiol, vi var helt nöjda med firandet men imorgon bär det hemåt igen.

Bengan Janson m Hustru

En bit upp

Nu är stången uppe

Blomsterflickorna med dom sista blommorna

torsdag 20 juni 2013

Tällberg

Ja nu har vi kommit till Tällberg vädret är sådär det har varit regn inatt men lite mulet just nu men ska bli bra tills imorgon.
Vi Önskar Alla Våra Vänner en riktigt Glad Midsommarmåndag 17 juni 2013

Midsommarturen till Dalarna


Lite uppdatering från oss, nu när alla skolavslutningarna är avklarade så har vi efter Lidköping och den sista skolavslutningen dragit vidare till Herrgårdens Camping i Kristinehamn, det var en liten mässa där  med lite trevlig underhållning, vi stannade där i 2 nätter hade kanonfint, träffade på lite Carthagomedlemmar.

Idag den 16 juni körde vi lite norröver mot Kopparberg det har varit lite regn blandat med solsken  vi körde  och tittade på Hornkullens Silvergruvor men det var inte mycket att titta på.

Vidare för att hitta ett övernattningsställe tänkte att om vi hittar någon badstrand det finns ju så många sjöar här och hittade ner till Badstranden i Kopparberg det fick bli nattens plats jättevackert.

Imorgon tänkte vi att vi ska köra upp till Siljan och köra runt där lite.
Thea i avslutningstagen gipset är i färg

Hampus avslutning i Slottsparken (ljusblå jacka)

Veteranträff

En höjdare


Vi var och och såg Silvergruvan i Hornkullen
17/6 nu är vi vid Siljans Näs vidare till Mora imorgon sedan Tällberg för Midsommar firande.
På återhörande