onsdag 31 oktober 2012

Tingsryd-Österike-Spanien

Måndag 29/10 Uppriggade på Camping Playa de Mazarron , tror att vi står på samma plats som förra gången plats 112, många svenskar här, idag skiner solen vindarna är svala men vi bestämmer att vi ska gå ner till playan, stolar böcker m.m men det var glest med folk, några satt med kläderna på, vi stod ut ca. 1 timme men vindarna var för kalla, resten av dagen gick i lugnets tecken. Synd det är stor marknad i Mazarron på Söndagar men den missade vi, men ser fram till nästa Söndag.

Tisdag 30/10 ganska hyfsat väder, lite småmoln vi tog cycklarna och cycklade ner till Mazarron och  till Spar, Mercandona, Lidl, och handlade, tog lunch och cycklade tillbaka det kom några stänk men vi klarade oss tillbaka, det fick bli potatismos och korv, sen började det regna det har regnat hela natten.

Onsdag 31/10 Idag så skiner solen och på morgonen 14,5 gr. fick reda på av grannen om en camping strax innan man kommer fram till Mazarron så ska det ligga en camping  som heter Los Madrilles dom har inomhuspol med 28 gradigt vatten det är som mineralvatten, Rune cycklade dit nu på förmiddagen och ska ta lite info.Själv tar jag cyckeln ner till dom fantastiska svamparna som naturen gjort, kort kommer.
I eftermiddag blir det stranden, det är ingen vind idag,

Glest på stranden i Måndags

Soltörstiga Rune

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar