torsdag 23 september 2010

Camping Soline i Biograd

Godmorgon alla en liten rättelse om när vi kommer hem, min kära syster undrade om vi inte kom hem förrän i nov, och det är FEL vi kommer hem ca.3 oktober, som vanligt idag klarblå himmel och 19,6 gr, just nu.
Hasse hade hört att det är sista dagen som det ska va fint sen skulle det bli regn och blåst.
Vi har bestämt att vi Rune och jag åker idag, medan Majsan och Hasse har plner att besöka Istria-halvön med Pula, vi har varit där tidigar så vi ställer kosan till Söll.

Kramar till Er Alla

onsdag 22 september 2010

Camping Soline i Biograd

Nu är det internet-time igen vi har 24 timmarskort, vi har  inte flyttat oss så långt norröver, värmen här, är orsaken,  vi har ca. 208 mil till Danmark och vi är just nu 25 mil söder om Rijeka, och vet inte riktigt  hur länge vi blir här, det är en fin fest i Söll i Österike i helgen, den drar, så kanske, vi får se, vi har kanonväder och har badat en hel del, kvällarna är lite svala men sköna, vi har planer på att vara hemma senast den 3 nov.
Annars så är allt bra med oss.

söndag 19 september 2010

Camping Solaris Resort i Sibenik

Som synes så är vi kvar i Sibenik, kvällen var lugn och bra, extra bra var ju att Tingsryd vann sin första Allsvenska hemmamatch. vi vaknade idag till ett åskväder och mycket regn, fast temperaturen är 20,4 gr men nu lättar det upp det syns lite blå fläckar, troligt så lämnar vi denna plats imorgon för lite nordligare ställe.
Vi mår bra