tisdag 7 februari 2012

Ko Samui, Thailand

Avslutning med vår vän Khai sen många år från KataBåttruen till Ko Samui


Samui i sikte


Från vår bungalow


Fullmåne
Nu har vi kommit till Ko Samui efter en ganska lång dag , taxi i 4 timmar sen båten från Surat Thani i 2 timmar, men det var bara vi som var vita eller europeer, Som synes så är djuren inte varsamt behandlade, jag gick till toan på båten och fick syn på dessa stackars grisar funderar stark på att bli vegeterian, Usch jag for så illa.  flygen var fullbokade alla turer det är ju Fulmoon party på Ko Pra Nagn , även på Samui men inte så stökigt det är lite smällare och Rislampor men det är ju bara fint. Vi bo´r på ett kanonställe Chaweng Cove Resotel har en bungalow direkt vid polen samt havsutsikt, ska bli skönt att avsluta  här innan hemresa som tur är så bokade vi Samui till Bangkok så flyget är ordnat
 .
Vi avslutade gårdagen med träff med en servitör som vi lärt känna sedan många år tillbaka, och han har skickat mail och sms hela tiden så vi träffade honom innan vi lämnade Phuket.
Vi mår bra men trötta ikväll ska snart lägga oss.
KRAMIZAR til Er alla.

söndag 5 februari 2012

Patong,Thailand

en av hotellpolerna


Nai Harn


Nytt i Thailang  drinkbar skittufft


Denna lilla kille kom till vårt bord kunde inte låta bli, vilka ögon
 Ja nu har vi flyttat till ett annat hotell, men inget är som Kata Country House på Kata Beach, men vi ska inte stanna så länge här, vi åker redan den 7 kl 09,00 till Kho Samui där vi ska tillbringa vår sista vecka.
Annars inget nytt här vi mår bra förkylningen har blivit lite bättre så det går på rätt håll.
det blir stranden och det största bekymmret är vad ska vi äta, små angenäma bekymmer.
SAKNAR Er där hemma.
KRAMIZAR