lördag 27 mars 2010

Playa Fuengirola

Gårkvällen blev en taxi upp till den mysiga vita staden Mijas där blev det en god middag, som ses på bilden så var det premiärdopp för alla utom Rune som sig bör inte badar eller som sagts någon ska hålla i kameran. vattnet var inte varmt men luften var underbar. Ikväll blir det sill och potäter hemma.

torsdag 25 mars 2010

Fortsättning på Födelsedagen


Presentöppning det blev ett grillsett till Hasse kvällen blev en taxi till ett stort köpcentra med lite handling och mat sen taxi hem för en kvällsdrink nu är vi trötta  så godnatt.
Imorgon ska vi till Mijas en liten vit by uppe i bergen. dom har lovat en stor sol.

Camping Fuengirola

Bilden till höger talar sitt eget språk, firarkväll före den stora dagen som är idag.
Hasse fyller år hur många ????
Idag blev det Champagne-frukost med allt vad vad som tillhör.
Kvällen får vi se hur den blir -

onsdag 24 mars 2010

Camping Marbella Playa

Vi kom hit i går eftermiddag det var väldigt varmt idag på morgonen var det 17 gr. lite grått väder inatt regnade det.
Vi beslöt i går att gå ut och äta och så blev det vita dukar och fin betjäning med det kostade men vi åt och drack gott. Vi har bestämt att flytta in till Fuengirola och få lite närmare shopping, Majsan och jag är shoppingsugna, och så får det bli, vi mår jättebra.

måndag 22 mars 2010

Camping Roquetas

Idag skiner solen efter gårdagens regn Majsan och jag sitter och väntar på Hasse och Rune som fick köra till en Iveco-verkstad för några blinkande lampor i Hasses bil.


Majsan här. Nu är det sista dagen på datakortet så vi måste skriva allt vi bara kan.
Ja, som sagt så solar Birgitta och jag medans bilen ev. blir lagad. Vi ska ta oss
till Malaga idag för att möta ett soligare Spanien (kanske). Igår blev vi bjudna
på Hasses älsklingsrätt, fläsk och löksås. Mums.

La Marina Camping detta är den 19 mars

Nu är vi inne på sista kvällen med Jörgen & Hampus det är vedmodigt, nu flyger dom hem imorgon vi har haft jätteroligt med våra killar. Igår var vi på en Safaripark Hampus hade jätteroligt . Idag körde vi tillbaka till La Marina Camping så Hampus fick bada i 30 gr inomhuspool även vi tyckte det var skönt. Ikväll blev det hämtmat till husbilen för Hampus var trött efter alla upplevelserna.

söndag 21 mars 2010

CAMPING Rouquetas

Nu är vi åter här tillsammans med Majsan och Hasse dom har varit på samma ställe sen vi for och hämta Jörgen och Hampus ikväll har vi har ätit stekt fläsk med löksås det blev lite vin för damerna och drinkar för herrarna. Vi  lämnade Jörgen och Hampus igår vid 10.30 allt har fungerat på deras flight tillbaka till Lidköping det känns både tungt och vemodigt, men hoppas dom har haft en fin semester tillsammans med oss.
Vi kommer att köra mot Malaga och Marbella, vi är köpsugna lite Glamore lite strandpromenader. kommer att uppdatera lite bilder men jag sitter med Majsans data just nu.

Kramisar från oss alla.