torsdag 14 juli 2011

Silverhöjdens Camping


Grästak med en liten växande björk

Åter en vacker naturbild
 Åter en ny dag men jag var tvungen att visa en husbil som kom till Silverhöjdens Camping på sena eftermiddagen igår enligt bifogad bild det var ett äldre par ( som vi ) dom var från Öland jättetrevliga och bilen var från 1976 som han har reparerat själv och var så stolt.
Peugot 1976

Vi har kommit till Leksand och hittade en fin plats precis vid stan stora gröna gräsmattor vi sa vi kör in där , sen när vi parkerat och gick in och anmälde oss så var det Svenska missionsförbundets plats, men va gör väl det, platsen är fin.
Vi ska bara ligga 1 natt sen blir det Tällbergs Camping imorgon.

onsdag 13 juli 2011

Silverhöjdens Camping

Efter 2 fina övernattningar i  Töreboda har vi igårnatt legat i Kumla, idag så har vi kommit till Silverhöjdens Camping en riktig liten pärla strax söder om Grängesberg, vi har legat här tidigare den ligger vid en liten sjö.
Vi ska steka fläsk och löksås idag, sen blir det Tjejfotboll för hela slanten.
Ha det.

måndag 11 juli 2011

Göta kanal Töreboda

Ja som det ser ut så har vi hamnat vid Göta Kanal Töreboda har letat efter kameran hade velat haft den i Lidköping hos Jören och Hampe, men hittade den idag i ett skåp där den INTE brukar ligga.(kan det vara åldern ?)
Vi har haft en jättefin tid med Hampus och Jörgen, tragiskt att inte våra vänner kunde vara med, men när olyckan är framme så  vad göra!! hoppas hon har det drägligt iallafall.
Vi mår bra och kan inte bo finare än vad vi gör se båtarna utanför dörren, ska ta en tur med cykeln idag längs med kanalen.Ha det så gott så länge