torsdag 16 februari 2012

Tingsryd

Nu har vi varit hemma 1 dygn och det känns skönt, lite snö, sol  och några minusgrader.
Säng-gåendet igår var tidig  satt och sov i stolen gång på gång efter kl.19,00, då är ju klockan 01,00 i Thailand så det är ju inte så lustigt, vaknade pigg, och gick upp 04,50 hämta tidningen och kokte kaffe.
Dagen har gått i tvätt och plock, sorterat post m.m. Jag har gått som en flottpärla i 1 timme idag, insmord med Olivolja, huden behövde det efter alla soltimmar och det känns skönt, så nu klarar jag mig några dagar innan nästa omgång.
Får se hur länge ögonen håller sig öppna idag, man  får försöka att hålla dom öppna lite längre för varje dag så den svenska tiden innfinner sig.

onsdag 15 februari 2012

Hemma i Sverige

Ja nu så har vi kommit hem till ett snöigt och kallt Sverige, men trots det så är det gott att vara hemma igen, fast vi har haft det kanon med både boende och väder.
Resan hem gick bra,  fast det tar ju sina timmar att förflytta sig från nästan andra sidan jordklotet.
Väskorna är uppackade och tvätten ska jag ta itu med imorgon, ska laga svensk middag idag. stekt kotlett med skysås och mjöliga potatisar, lingon och gurka, därefter tror jag att vi intar sängen  ganska tidigt tar sina dygn att komma tillbaka svensk tid. Tidig kväll och tidiga mornar några dygn .

tisdag 14 februari 2012

Koh Samui, Thailand

Ja  nu får det bli sista rapporteringen från denna resa, vi har checkat ut och ätit lite lunch, och nu är det bara att vänta till Taxin kommer ca. 18,30, Thaitid, flyget går från Samui till Bangkok 20,00, det tar ca. 1, timme sen väntan fram till 00,50 då från Bangkok till Köpenhamn där vi ska landa 06,35, tåget till Karlshamn ca. 09,  i Karlshamn 11,20. Sammafattning så har vi haft en underbar resa i 4 veckor med allt som man kan önska , nu är själen, kroppen och ögat mättat, nuser vi fram emot att få och ge MÅNGA o STORA KRAMAR från våra Barn o Barnbarn, samt våra nära och kära vänner.
Önskar Er en Fin Alla Hjärtans Dag.


Bye,bye vår Bungalow


Vår restaurang och strand


söndag 12 februari 2012

Koh Samui, thailand

Lite uppdatering, idag Söndag mår vi bättre bestämde igår att vi ska hyra en bil 1 dag och köra runt ön, den är ju inte så stor, det blev idag söndag vi har ju bara 1,5 dag kvar här sen bär det hemåt ( skönt ).
Vi har varit på 3 Big Buddisar, och Tempel, blivit välsignade av en, han till och med knöt mitt band runt handleden, dom brukar inte göra det med kvinnor, dom får inte röra vid kvinnor, men vi gav ju han 100 bath kanske därför, vi fick filma han tillsammans med var och en av oss vi var vid stranden och åt lunch och middag innan vi körde hem, det har varit väldigt varmt idag svetten har runnit. lite bilder från idag.


Lunchen vid havet o hunden


I see you Im happy


Gången till Buddan


Guldet blänker på taket