onsdag 25 januari 2012

Kata, Thailand

Lita uppdatering idag har vi legat vid polen hela dagen det var skönt, just nu så har vi ätir en såkallat 32-årig bröllopsdag god middag vin och dessert och just nu avslutar vi med en Pina Colada.
Det finns en moskito som bitit någon svensk här som har legat på sjukhus i snart 1 vecka med dropp, vi vet inte vad det är för odjur men vi ska ta reda på det, hioas att vi klarar oss. det var någon som uttalade sig att det var lite folk på stranden jag tog ett kort igår och det är mycket folk och mycket svenska r här vi ska hyra ´bil fredag till söndag och köra till bla. barnhemmet och fota lite, samt hälsa på Harry om han lever en svensk som vi har hyrt oss för ett antal år.

Fullt på beachen vid kl.11,00


mosquitobesprutning 2 dagar i veckan ofarligt?


Vår lunchrestaurang vis stranden kata Mama


tisdag 24 januari 2012

Kata, Thailand

Återigen en dag i värmens tecken, nästan för varmt idag, det blev beachen och  under parasollen utom vid badandet som blev åtskilliga jag kommer att lägga in lite bilder så småningom men nu är batteriet dåligt .

Kramizar från oss

måndag 23 januari 2012

Kata Thailand

Ja nu har det gått någon dag till och just nu händer det inte så mycket mer än stranden och god mat  och dricka  fick ett fint mms från vår vän o kompis Sven-Olof i Tingsryd han har skottat hemma hos oss vi är evigt tacksamma för dett , han erbjöd sig själv.
Vi har ätit en god middag och tagit en Irish Coffey så nu är det snart liggdax kl är just nu 22,05 ska ringa lillasyster som fyller år idag.
Vi mår som vi förtjänar  God natt vi hörs