fredag 20 september 2013

Fyskland--- Spanien

17/9 2013, ja tiden går fort, dagarna bara försvinner, vi har lämnat bonterra Park Camping och kört ner till Altea ca 1 mil söder om Benidorm och ställplatsen San Antonio Park, vi har legat här några gånger tidigare.
Ägaren Paco med fru  har varit läkare men hjälper hjärna till han fixade tabletter till Runes rygg han har ont av Ischias dag 2 det börjar redan ge sig.
Idag den 20/9 är vi fortfarande kvar hade tänkt stanna 1 natt men vi är fortfarande kvar här är bra, men vi drar nog ner till Mazzaron imorgon och Bolnuevas det finns en camping där precis vid havet.
Idag börjar en Fiesta med en gammal fejd om orten Altea mellan Muslimer och Kristna på 1400 talet det blir parader och fyrverkerier, den pågår till 24/9.

Ajaj ryggen

Månen igår

Månen på väg upp

måndag 16 september 2013

Tingsryd-Frankrike-Spanien 2013

Hej igen , ja som synes så är vi kvar på Camping Bonterra Park, här är bra att bo, vi har haft varmt väder hela tiden ibland känns det som man önskade lite vind men inte ens det men det är ju för värmen vi är här, dagarna går i lugnets tempo med mycket bad det är så att badkrukan Rune badar, det säger en hel del.
Igår hade vi Smålänska hemmakokta kräftor det smakade inte illa, med den sälta som man söker när det är varmt, Rune och Hasse cyklar lite på dagarna det blev 3 mil igår ner till en Camping som vi låg på i fjol, Torre La Sal 2, ca. 1,5 mil härifrån Hasse och Majsan kör dit på onsdag men vi stannar troligt några dagar till innan vi drar söderöver mot Mazzaron eller som dom säger Bolnuevo det ligger en camping där både vid havet och har pool.
Återstår och se framöver men vi har det bra .
stranden i Benicassim

Kräftkalaset igår