lördag 4 februari 2012

Pathong, Thailand

Ja då är vi komna till Pathong, ett j.....vla liv här i jämnförelse med Kata men några dagar står vi väl ut. hotellet känner vi igen sen tidigare, frukosten är alldeles underbar här, men sen kan resten va . saknar vårt lilla hotell m. personal i Kata här är personalen alldeles för nonchalanta, men smilet finns där.
Idaga ska jag göra vid mina naglar, sen åker vi imorgon och ska träffa Khai en som jobbat på Kata Country House.
Återkommer.
Saknar Nära o Kära. <3<3<3

onsdag 1 februari 2012

Kata. Thailand

Gårdagen blev vid havet lite mulet och vind det var riktigt skönt, idag blir det lite pool  och massage och nagelvård.
Vaknade med ite halsont, och lite småsnorig, men hoppas det stannar vid det. Vi kommer att flytta till Patong i 5 dagar och däredter Kho Samui mellan den 7-14 febr. 15 febr. ska vi va hemma. annars så mår vi bra.

Kramar till nästa inlägg

söndag 29 januari 2012

Kata, Thailand

Nu har vi haft hyrbil i 3 dagar vi har vait i Nai Yang i fredags och badat, Lördag körde vi till Harry en svensk som bor här nere som vi har hyrt hans ovanvåning för några år sedan .
Han har verit ganska sjuk haft parkinsons så vi undrade om han levde, och det gjorde han till vår glädje , fast han hade trillat och brutit lårbenet såg eländig ut, sen åkte vi till Nai yang en härlig beach och åt lunch, därefter till Barnhemmet strax intill, som Lions Tingsryd har sponsrat med en stor summa pengar, men hans och Sussie var inte där just då så vi bestämde att vi skulle komma idag Söndag.
Vilken upplevelse det fanns 22 barn, till mycket fattiga, sjuka eller inga  föräldrar alls, som inte har råd att ha sina barn i skolan, då finns Barnhemmet dom tar hand om sådana barn och sätter dom i skola, Jag träffade min kille det var Bud 2 år gammal, jag skulle kunna ta honom direkt så söt, det var ett mycket finnt möte med Sussie och Hans som är chefer för barnhemmet. dom är helt underbara, var med i hjältar progarammet  vi mår bra och bilen lämnas imorgon då blir det sol och bad.

Lille Bud, på barnhemmet mitt hjärta blöderVår lunchrestaurang på Kata beach
 Nu ska jag avsluta klockan är snart liggdax Rune har redan gett sig jag ville skriva om detta det har varit några fina dagar med bilen och lite socialt, nu mår jag bra, bara längtar efter våra egna barn och barnbarn som vanligt.