fredag 14 oktober 2011

Fredag 14 oktober Mazarron Camping

Gomiddag lite info från oss ,kvällen 11 oktober i Fuengirola blev kanon rena rama Flamenco-aftonen
12 oktober är det helgdag här vi åker till Salobrena ställplats för 1 övernattning gårdagen den 13 oktober blev det  Camping Mazarron Playa, bra camping stannar här kanske fram till onsdag eller torsdag nästa vecka för att sedan tänka på hemfärden. gårdagen var den varmaste vi hade mellan 35-38 gr. 24 gr i vattnet.


Kvällsdop i Salobrena


Flamenco i Fuengirola


Stiliga herrar i Fuengirola Fiesta


Middag i Fuengirola


tisdag 11 oktober 2011

11 oktober kl.09,15 bara 17,5 gr. kallaste morgon hittills

Godmorgon lite uppdaterng, vi är kvar på Marbella Playa Camping, gårdagen den 10 oktober tog vi bussen in till Fuengirola och fika,shoppa och tittade på alla människor , att det finns så många olika ansikten och kroppar, men det är jättekul.
Det blev litte shopping men sen var det siesta och då stänger dom " skit ".
idag den 11 oktober blir det lite plock, sen så antingen imorgon eller torsdag drar vi vidare mot Mazzarona och Santa Pola, snart är det dax att styra kosan norrut och hemdax, vi känner oss ganska så nöjda så nu börjar hemlängtan komma smygande. Får se när vi har Internet härnest.
Ha det så gott
Kramar

söndag 9 oktober 2011

8 oktober

Nu hade vi bestämt att åka ifrån Salobrena så vi styrde kosan tillbaka mot Marbella och Campingen Marbella Playa där har vi legat tidigare på tidigare Spanienresa, nära till havet och Internet det blev grill och vin igår.

Idag den 9 oktober är vi kvar på Marbella Playa tillbringat det mesta av dagen nere vid havet.
Som synes så mår vi inte illa.

5 oktober

Nu har vi kommit till ställplatsen vid Salobrena en simpel men charmig ställplats vi kokte musslor och räkor på kvällen som vanligt 28,5 gr.

bygata i Salobrena


Solnedgång från Salobrena
Den 6 och 7 okt stannade vi kvar i Salobrena gick till stranden och badade Rune badade oxå  !!!!!