tisdag 4 oktober 2011

4 Oktober i Estepona

Vi är fortfarande kvar i Estepona och Camping Parque Tropical, stannar inatt oxå sen ska vi försöka hitta en camping som är lite bättre och renare än denna så vi kan stanna lite längre, har letat på Internet och hittat några som ser jättefina ut ska kolla upp dom imorgon.
Vi pratade med 2 st svenska par i  husbilar som kom sent igårkväll dom skulle vidare idag  men vi  gav lite av våra ställplatser dom hade inga, vi har tillbringat några timmar på stranden idag och badat , här vid kusten är det lite behagligare klimat, inte så varmt med ca 28,gr.
Återkommer med mera nyheter

måndag 3 oktober 2011

3 oktober 2011 Sydkusten nära Marbella

Vi har nu tagit oss ifrån El Rico Ökenstaden och kört mot Sevilla en storstad med mycket trafik och trängsel för oss  är det bara att passera, vi körde mot Ronda vilket skulle va sevärt, men ack det var byggkranar och dyligt uppe bland bergen, det blev inte mycket stanna där, vi styrde kosan söderöver ganska höt upp över bergen mot Estepona och en camping som vi trodde fans, men som vanligt kordinatorn eller namnet stämmer inte, men vi fick tag i en camping Parque Tropical liten men trygg övernattning, det finns pool samt gratis Internet de får bli någon natt här.
Lite svakare nere vid kusten  " bara " 28 gr.

Kramar

söndag 2 oktober 2011

El Rico ökenstaden

Brudpar utanför kyrkan i El Rico


Altartavlan inne i kyrkan


Ölpaus i värmen


Diligensen


Kyrkan med vattenkran i förgrunden


Ett litet kapell för att tända ljus


Vattenkran med fin bild

Idag den 2 september cycklade vi in till El Rico Ökenstaden bar 5 minuters tur, det var som att komma till en Mexikansk eller argentinskt stad, bara sand och hästar, några bilar var där , det var bröllop och mycket folk, jätteroligt att ha sett denna vita sandstad.
Det var verkligen sandigt så nu är vi tillbaka på campingen igen och det blir poolen restaen av eftermiddagen, ikväll blir det Hummer och räkor. mmmm. Vi har Internet till kl.17,00 idag och imorgon bär det vidare mot Sevilla och sedan över bergen mot Ronda och Estepona. Ha det gott tills vi hörs näst.
SAKNAR våra kära där hemma