torsdag 20 januari 2011

Lindvallen

                                               Innan avfärd
                                                   Paus uppe på Fjället
                                              Återlämning

Åter en kanondag, både vädret och händelser, vi hade bokat Scoter idag vi var uppe på Högfjället och körde på bergskammen med diverse fika och pauser, det var jättehäftigt.

Efter 3 timmars körning var det dax att återlämna våra fordon, lite i magen sen bar det av till äventyrsbadet och badade med barnen, så nu är det kväll och kroppen den värker av trötthet, nu blir det en lugn kväll med  handboll och ett gott glas vin, sen sover vi som stockar.
Morgondagen blir det skidor det mesta av dagen för dom som åker, sista heldagen, sen är det till att packa, vi åker härifrån lördag-förmiddag.

Lindvallen

                                            Kvällssamling vid grillen
                                                    en pause i skidbacken
                                              Thea som grillmästare


onsdag 19 januari 2011

Lindvallen

Gustavsbacken

                                                            Barnens Favorit   Valle
Soluppgång  09,10 vid vår farstu idag

Igår var det en helt underbar dag sol och blå himmel -1 gr, idag på nu på morgonen är det helt klart och -6 gr ser ut att bli lika fint, vi mår bra fast det är lite magont inte stora kaskader. Idag blir det nog en scotertur på fjället. Jörgen och barnen gjorde det igår, så det smittade av sig, så nu ska vi upp alla idag, sen är det Familjedag nere på Snötorget i eftermiddag och sen en Familebuffe på Experium. 

måndag 17 januari 2011

Lindvallen

                                           Första kvällen och Moas Födelsedag den 15;e
Det har varit skidåkning med diverse gnäll första åket för småtjejerna men när dom väl kom igång så finns inget stopp, idag är det ömsom blåst och sol,  1 gr. alla utom Thea och jag ( Birgitta )  vi sitter i stugvärmen för Thea har ont i magen och har kräkt, hoppas att det stannar vid det, lite mullrig är även jag.

Senare i eftermiddag ska vi ner till Snötorget och spela bowling och ha lite afterski sen skulle Åsa o Mats bjuda på takokväll.