lördag 17 april 2010

Ställplats Wintrich vid Mosel

Vi har nu kommit till Mosel, vi står just nu i mitten av Moselfloden kan inte hitta en bättre plats.Dom stora pråmarna kommer dunkande och kyrkklockorna ringer, fåglarna kvittrar det är riktig vår här det är andra våren vi upplever sen Fuengirola.Platsen heter Wintrich och har fri Internet. Vägen från Peniscola har vi legat på ställplatser inte så värst rogivande men det har fungerat. Vi kommer att stanna här till Måndag då vädret skulle bli sämre, men man vet inte, det kanske blir längre. Nästa stopp blir Koblenz dit har vi alltid kommit om vägarna har gått förbi, det är där Mosel och Rehn möts- vi mår jättebra, har gjort Laxknyten i folie på grillen och sen chokladpudding m. grädde till dessert.

måndag 12 april 2010

PENISCOLA Camping Eden

Regn, regn och regn stora delar av dagen, just nu 14 gr, Internet har legat nere största delen av dagen, vi har varit i vinst-rus efter Taifs framgång,  men gick till byn för marknaden, men ack som gumman sa " vart tog den vägen", det var ingen marknad, så det blev billigt. Vi kommer att lämna peniscola imorgon för vidare färd norröver så vi kommer nog inte att ha Internet på några dagar, men fortsättning följer.

söndag 11 april 2010

PENISCOLA Camping Eden

Vi är i Allsvenskan " alltså Taif Hockey ", det har varit dator och webbradion på det var segt men dom klarade, nu blir det ett glas vin för att fira.  JIPPI.
Idag har det varit ganska blåsigt men klarblå himmel just nu kl. 19,30  i skuggan 19,9 gr.
imorgon är det marknad nere i byn, det blir en liten runda.