fredag 19 oktober 2012

Tingsryd-Österike-Spanien

17/10 Vi är kvar på Camping LaToretta, och det är marknad i Benidorm Majsan och jag går dit, det var nog den största marknaden vi varit på hittils, det blev lite fynd.
På kvällen så gjorde jag spagetti och köttfärssås, sen blev det kortspel sista sticket .
Rune och Hasse hade varit på lång cyckeltur och tittat på ett antal husbilsplatser och fastnade för San Antonio vid Altea, Rune ochjag har varit här för ett antal år tillbaks, litet fin ställe, vi bestämde att vi skulle åka dit.

18/10, Vi körde till Altea och San Antonio Camperpark som vi verkligen rekomenderar som är en kombinerad ställ och campingplats, ligger precis ut med havet, Majsan och cycklade bort till stranden det är inte speciellt badvänligt runda stenar som rullar, badskor rek.det var 34 gr. i solen.
Kvällen blev  jättevarm vi stta ute till 23,30 med nästan 26 gr.Majsan gjorde fläskkotlett.
Natten blev lite orolig med mycket blåst. upp och stänga takluckorna men sen sov vi gott.

19/10. vaknade att det var varmt ocg just nu 22,5 gr, dom säger att det är Afrikavindar som kommit in, lite mulet idag. Vi bestämde att det ska bli skaldjurskväll idag, musslor, kräftor och stora räkor.


Marknaden i Benidorm


Vår plats på San Antonio Camperpark
38.35.09 N  00.03.34. V

Får se vad resten av dagen och kvällen ger.
   

tisdag 16 oktober 2012

Tingsryd-Österike-Spanien

Måndag den 15/10  Vi har nu lämnat Camping Torre La Sal 2, och kör söderöver mot Oliva och camping LÀlqueria, skitcamping , kör ca. 5 mil vidare mot Camping KIKOPARK jättefin camping men det kostade 33 Euro + ström , så vi tog en ställplats utanför för 16 Euro inkl. ström går bra 1 natt.

Tisdag 16/10, 13,5 gr på morgonen men sen kom solen och då blev det varmt,vi lämnar vi ställplatsen och kör mot Benidorm och Camping La Torreta, kör N. 322 över Althea fin väg.
Hittade campingen och fick plats, gångväg till stan med många restauranger, här ligger ca. 4 -5 svenska husbilar som en del ska stanna till mars -April nästa år.
Vi har varit och ätit en god biff och gott vin, sen skypade jag med Thea, Åsa, Mats och Nova Moa var inte hemma. Nu ser vi matchen Tyskland - Sverige spännande  men Godnatt
Fortsättning följer
  

söndag 14 oktober 2012

Tingsryd-Österike-Spanien

Godmorgon alla en liten svalare morgon bara 16,5 gr, men frukosten ute i alla fall.
Vi är fortfarande kvar på Camping Torre Las Sal 2, Vi har nu legat här i nästan 2 veckor.

Vi har haft lite svalare väder med lite åska och regn, men vi har kunnat legat vid polen några timmar ändå.

12/10, kom några husbilsvänner hit Janet o Sven samt Stenne och Vanja, var trevligt att se dom, dagen flöt i sakta mak.

13/10, gick vi till polen nästan hela dagen, vi bestämde att vi alla 8 skulle gå på en liten spansk restaurang som ligger ca 500 meter från campingen.
en liten fördrink hos Janet och Sven först.


Fördrink hos Janet o Sven

Spanska restaurangen, Kanonmat, Alla nöjda

Idag 14/10 kollar vi kartan vart vi ska köra, vi lämnar denna Camping imorgon den 15/10 för att dra lite söderöver, får se var och hur det blir och om vi har tillgång till Internet .