lördag 12 mars 2011

Marknad i Naxos

Majsan är köpsugen

Idag är en mellandag lite sol varvat med lite moln och 16,gr inte så illa.
Som synes på bilden så  har vi varit på marknad i byn men det är samma s..t överallt, men det blev lite nya mysbyxor.
Ikväll är det vi som ska hålla middag det blir en överraskning Kanin det har dom inte ätit förr får se om dom går till korvboden efter Ha,Ha
Vi åt oxfilè igår


Majsan vid spisen när lampan gått sönder då blev det pannlampa

Kramizar till Er alla

fredag 11 mars 2011

Giardino- Naxos

Etna i solnedgång igårkväll
Etna imorse
Vi har haft en helt underbar dag med kristallklart väder,slappa och sola hela dagen idag är det Jerkerfot som ska maten.  Oxfilè och potatiskaka.  mmmm.
Igårkväll gick vi  på  en restaurang nere på strandpromenaden och åt jättegod fisk och vin och avslutade med en Irish coffey.

torsdag 10 mars 2011

Giardino Naxos

Hej på er några livstecken från oss, vi har varit ute på lite tu,r men det var en dålig camping så nu är vi tillbaka där vi låg i 1 vecka förut här är jättebra och ligga och vädret är med oss just nu 20,9 gr och det ska bli varmare dag för  dag så till nästa vecka så ska det klarna riktigt så vi kan känna söderns värme  som vi hade tänkt oss att Sicilien ska vara, enligt grannarna till oss här har varit här i 5 år och sedan november, sa att det var strålande väder ända fram till mitten av februari,

Kramizar till Er alla.

tisdag 8 mars 2011

Naxos och Taormina

Godmorgon solen har just gått upp, idag ska vi flytta lite nordväst mot Tyndaris, vi har legat här 1 vecka så det är dax att se något annat.
Gårdagen flöt som det brukar Majsan och jag var på ett varuhus några timmar, sen bestämde vi att vi skulle äta på lokal igårkväll.
Det blev grillad svärdfisk jättegott.
Återkommer med mer när vi installerat oss på den nya platsen det ska finnas Internet där.

Kramizar

söndag 6 mars 2011

Lugn Söndag

Idag hade vi sovmorgon sov till 08,20 sen blev det god frukost i lugnets tecken men sen blev det fart med sängklädes byte och dammsugning.
Solen lyser idag och 18,7 gr. i skuggan inget att klaga över annars så blir det lugnt idag det är vi som ska maten ikväll.
Skypade med barn och barnbarn igår Jörgen  och Hampus var hemma hos Mats m familj och som vanligt så längtar man extra mycket efter dom när man kan se dom.