torsdag 20 oktober 2011

Camping Bahia i Santa Pola

Uppställda i Santa Pola

Nu har vi flyttat oss 15mil norröver och hamnat i Santa Pola fin camping, mycket hjälpsamma ägare dom klippte trådarna så vi kunde komma in, vi har ju en ganska stor bil jämfört med dom flesta och i sydligare länder så finns det inte många campingar där platserna som är gjorda för större bilar,träden är ju ett bekymmer  men dom är gjorda för skydd mot solen  men denna gången  inga problem.
Det finns många svenskar här som ska ligga vinterhalvåret både kända och icke kända för oss, vi kör vidare norröver senast lördag.
Kramar till Er alla  

onsdag 19 oktober 2011

Onsdag 19 oktober 2011

Nu är dagen kommen i Mazarron att lämna den, nu ska vi dra norröver lite sakta, idag var det 18 gr på morgonen och klar himmel likadant igår, det blev bad och middag hos Masan o Hasse.
Majsan o Hasse stod klara kl. 08,00 men receptionen öppnade inte förrän kl. 09,00, så det blev lite väntan.
Det kan ta några dagar innan vi får Internet igen.

måndag 17 oktober 2011

Måndag 17/10

Majsan och Mojhitas

Måndag 17/10-2011

Svampformation
Nu har Majsan och jag varit och sett lite av vad dom kallar svamparna i Mazarron-stranden och sen handlade vi lite, samt avsluta förmiddagen med en vad vi trodde var Mojitas drink men det var inte vad vi trodde, fast det snurrade lite i huvudet " haha". nu ska vi på stranden och bada sen ska till frissan kl.17,00 och klippa oss, få se hur vi ser ut efter det ?????? vi ska ut och äta ikväll med ett par som vi träffade på dom var ifrån Värnamo Inger och Lennart.

söndag 16 oktober 2011

16/9 2011 Camping playa Mazarron

Dagarna går fast man inte gör mycket, det blir lite bad, och mat, det händer inte så mycket, idag har det varit marknad nere i byn, vi cycklade dit, som vanligt blev det  lite underkläder 1-2 euro/st, inte lönt att tvätta, det är bara o slänga dom efter ändvändning " nästan ".ikväll blir det lite rester från gårdagens middag. Annars så mår vi bra ingen större nöd på oss.
Vi flyttar nog på oss på onsdag norröver. Saknar Er där hemma.