tisdag 15 mars 2011

Giardino- Naxos

Ravinen i Alcantara
Vi står högt upp


 


Puts-Nisse med Tandborsten på fälgarna

Igår blev det en utflykt till Alcantara en stor ravin som floden Alcantara har utformat, men tyvärr så var det stängt så vi kunde inte gå ner till botten kanske var det tur,  för vi var jättehögt uppe.
Sen på kvällen blev det restaurangmat.

Idag är det varmt just nu kl. 13,00 är det 22,5 gr, lite soldis men jätteskönt dom har visat på italienska Tv stora solar så vi väntar fint väder några dagar framåt. Får se om vi flyttar på oss imorgon vi har lite plander på att flytta oss till Siciliens Karibien  på nordvästra sidan av ön ca. 28 mil härifrån.


söndag 13 mars 2011

Giardino- Naxos

Idag har varit en riktigt slappardag, det har regnat hela dagen vi skulle egentligen kört med mopparna till Alcantara men det får va tills imorgon då ska det bli sol igen det skulle vara i  några dagar.
Middagen igår som bestod av kanin togs bra emot Majsan tyckte det jättegott men Hasse var nog sådär, smaken va bra sa han men vetskapen att det va kanin va lite udda.
Ikväll är det Jerkerfot som har middagen , hörde att det skulle bli stekt fläsk och löksås, mmmmmm.
Annars idag så har det blivit mycket tv-tittande det va skidor men svenskarna har ingen tur eller ork det är bara Jönsson som man kan lita på.

Kramizar till Er alla