onsdag 9 oktober 2013

Tyskland--Spanien 2013

Onsdag 9/10
Tiden går så fort snart halva oktober, inte riktigt klok men det är ju inget annat att göra merän att åka med på den karusellen.
Vi är på Camping La Marina , lite söder om Alicante vi kom hit igår, en bra hörnplats,  Campingen är jättefin med stor utepool och inomhusspa vi pensionärer går gratis in mellan 09.00--14,00, annars så får vi 65 + betala 3 Euro på annan tid , allt är mycket bra här med många restauranger och stor affär. så man saknar inget praktiskt här, som vanligt ca. 30 gr på dagen och sol, men nattetid har det blivit bättre ca. 20-22 så det är drägligt att sova.
Majsan och Hasse anländer idag och vi stannar här tills tisdag nästa vecka sen åker vi till Marjal stora camping det är Oktoberfest där den 19 okt, det ser vi fram emot.
Vi mår bra, det enda är trots att vi har det jättebra och skönt , så finns det lite hemlängtan , men den beror nog på längtan efter barnen och barnbarnen.
Ha det så gott så länge.

 

måndag 7 oktober 2013

Tyskland --Spanien 2013

Måndag den 7 Oktober
Gårdagen från Campingen Los Madriles blev först marknaden nere i Mazarron där vi träffade Hasse och Majsan det blev lite fynd denna gången och lite färska blommor.
Det var så varmt så det var jättejobbigt att gå där.
Efter att ränt runt där någon timme tog vi lunch innan vi fortsatte mot Alicante och det var ca. 11 mil till lite nordligare nejder.
Vi stannde till vid San Fulgencio och en kanonaffär som importerar Engelsk mat , b.l.a. en underbar vit Cheddar, men tyvärr så var det stängt, " Söndag ", vi beslöt att lägga oss på ställplatsen där vi legat tidigare en Argentinare som är en jättehärlig människa här ligger några andra svenskar också.
Luften var lite friskare, och vi blev glada när dom sa att nätterna sjunker temperaturen till mellan 16-19 gr, sköööönt .
Idag så blir det att ta ut cycklarna och inhandla lite. vi stannar nog här 1 natt till sen kör vi mot La Marina eller Marjal stora camping vi väntar in Majsan och Hasse .

Ha det gott