torsdag 19 december 2013

Tingsryd-Thailand-Tingsryd

Hej Go-Vänner.

Har haft lite problem med lösenordet till bloggen, det var längesedan den ändvändes, men nu.
Ja Husbilen är i Vinerförvaring, så det fick bli en resa till Thailand.

Jag och mitt äldsta Barnbarn Moa åkte till Kata Beach, i Thailand den 2-17 december, vi brukar normalt ligga på Kata Country House Hotell, men denna gången valde jag att ta en Charter-resa eftersom jag åkte ensam vuxen med Barn , ja barn och barn, hon blir 15 i Januari så ganska vuxen.
Vi åkte med Fritidsresor och bodde på Kata Palm Resort & Spa, ett bra hotell vänlig personal.

Vi har varit uppe hos Big Buddha, så Moa blev frälst av en Munk, sen var det Beachen och Moa pressade, vi behövde en dag ifrån solen, så vi tog en förmiddag  och åkte  till Tiger Kingdom, det var tigrar från små på 3 månader och upp till 26 månader, dom va stora.
Jag har tidigare varit uppe på Tiger Templet som drivs av en Munk så jag visste lite hur det fungerade, men detta var minst lika härligt , en riktig Adrenalin Kick att få ligga och klappa helt lösa Tigrar, killarna hade bara en bambukäpp !!!!.

Vi har sedan ca. 10 år tillbaks Vänner på Kata Country House Hotell, som låg bara en 5-10 minuters promenad från där vi bodde, så det blev en hel del besök där, samt att Receptionisten Ni och hennes  man Chai, samt deras lilla Dotter Mana som var 8 månader, helt underbar unge, dom var lediga Fredagar så dom hämtade oss och körde runt, på Elefant-trecking i 1 timme, ( Phu vamt ), orm show, Ap show, fiskspa.m.m dom verkligen engagerade sig för oss.
Mellan dom utflykterna blev det Beachen med underbara bad. Vi är helt nöjda med Allt.
Balkongutsikt Hotellet

Moa gör Hennatatuering

Moa blir Välsignad

Ni och Lilla Mana på beök

Middag på Utsiktsrestaurangen

Mellanstora tigrarna

Elefanttrecking

Hos dom Stooora Tigrarna

2 Kobrar ( Usch )

Lilla Mana hos Pappa Chai

Hotellbesök, Ni, Rickard och Lilla Mana kom med frukt en eftermiddag till oss.