lördag 14 juli 2012

Motala

Från Forsvik kör vi mot Motala och ställplatsen nere vid Motala Verstäder, ligger fint vid ett vandrarhem och väldigt när Båttrafiken på Göta Kanal vi ska få jättefint väder imorgon enligt receptionen, så det ser vi fram emot just nu så har det kommit en liten skur, vi hoppas på bättre eftersom vi tänkte grilla ikväll.
Vi ska kolla in någon plats nere vid motorbanan, vi ska se Ralleycross näasta vecka Majsan & Hasse kommer oxå dit, länge sen sist vi träffade dom kul.

fredag 13 juli 2012

Forsvik idag

Lite uppdatering .
Från Bua Hamn körde vi till Mariestad där vi låg i 2 nätter, vi träffade på Tina och Tony även där, regn och åska sen drar vi vidare Längs Göta Kanal idag stanna i Norrkavarn där dom hade härliga trästubbar som dom hyrde ut som hotellrum, se bilder, tog en ika sen vidare mot Wassbacken tänkte ligga där på campingen men det var så blött, så vi drog vidare tänkte luncha på vägen och stannade vid ett skogsparti
och klev ut i ett guldfång Kantareller vi plockade en halv kasse på vägrenen passar bra till kaninen som vi ska ha till middag och som smakade underbart, just nu så ligger vi i Forsvik aldeles intill slussen, bra till en början men sen regn.Lite bilder från Norrkvarn.Hotellrum


På gården i Stubbhusenonsdag 11 juli 2012

Mariestads Hamn

Lite uppdatering, Från Bua Hamn för vi mot Trollhättan och såg  slussar, och övernatta där , regn därefter kör vi mot Lidköping ingen hemma Jörgen är i norge och Hampus hos sin Mamma, kändes lustigt att va där och inte besöka dom, och vidare mot Mariestad med stopp på Kinnekulle och besök i Husaby kyrka som byggdes på 1000-talet och tände varsitt ljus. Nu är vi i Mariestad Hamn en fin ställplats.

Denna stötte vi på strax utaför Trollhätan


Mot kvällen en riktig skur


Men fick trots allt se solen gå ner.


söndag 8 juli 2012

Lite bilder från Ångaren Thor

Maskineriet på Ångaren


Rune med svågernKaaffekalas efter båtturen


Runes syster agerade som Skipper


Bua Hamn

Hej Goa Vänner, vi har varit på Rosenlunds Camping och träffat min syster och hennes 2 döttrar som varit på hundutställning i Tvååker av en ren händelse så hördes vi av och vi var inte så långt ifrån så det blev grillkväll tillsammans med dom jätte-trevligt. Vi träffade även några vänner till oss från Carthago-klubben det var Nisse och Sivan som vi inte sett på länge och dom har ju bytt husbils-märke.
Efter det så körde vi till Bua Hamn bara ca. 45 min bilväg från campingen en underbar ställplats vädret har varit kanon, när vi sitter och tittar på solnedgången så dök det upp ett par goda vänner till oss Janet och Sven så det blev lite samkväm med dom men nu så ska vi snart gå och lägga oss.

Rune med min syster och Stina och Christel


Ohh  Likör till kaffet


en fin dag i Bua hamn