måndag 5 november 2012

Tingsryd-Österike-Spanien

Fredag 2/11.  Vaknade tidigt idag och vi är kvar på Mazarron Camping i Bolnuevos, kanonväder och 20 gr. i skuggan vid kl 12,00 det blev stranden en stund men havet för kallt att bada i.
Vi bestämde att gå till Elliots och äta, kanongott.

Lördag 3/11. Vi åker ifrån  Mazarron Camping och lämnar alla flugor som var en plåga dom sista dagarna, våra grannar på campingen gav oss ett tips om Camping Los Madriles ACSI Camping med saltvatten i polerna och minst 28 gr. vatten, men vi gjorde en liten tur med bilen bort mot Aquillas och kollade läget där men det stod några fricampare nermot stranden, sen så handlade vi lite ,  Vi checkade in på Camping Los Madrilles sen blev det bad på seneftermiddagen det var verkligen salt vatten och varmt så Rune gick i självmant ( inte illa ) det ska va väldigt bra för kroppen med detta salta vatten kanonskönt och sen det blev musslor och krabba till kvällen, sen sov vi gott. Kordinator  N.37,34,41   W 1,11,47

Söndag 4/11 . Idag är det marknad  nere i Mazarron , vi tog husbilen ner för campingen  ligger någon mil ifrån Mazarron, där kom Majsan och Hasse som skulle sluta upp på campingen, lite småfynd blev det, åter till campingen sen badade vi och bestämde att vi cycklar ner till den lilla byn Isla Plana och som vanligt så är vi tidigt ute och inget öppet dom öppnade först 19,30, så det blev en liten förfriskning innan, åt gott och cycklade hem och avslutade kvällen med lite kortspel.
Vi hade läst att dom tömde polerna varje kväll och tväddade dom sen fylls polerna under natten trodde inte riktigt på det men vi gick dit innan sängliggande och Jo den stora polen var helt tom och det gick en gubbe där och spolade rent, (otroligt) varje kväll.


Som i döda Havet


Poserande tjejer vid Isla Plana


Hela polen tömd


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar