torsdag 8 november 2012

SPANIEN-TINGSRYD

Ja den fritterade camenberten blev bra igår-kväll.

Torsdag 8/11
 Ja då har hemfärden börjat, vi startade med ett bad i den goa polen på Campingen Madriles, vi sa hej till Jerkefots som ska dra söderöver och vi norrut. Dagen började bra, men slutade illa, vi har haft inbrottsförsök i vår bil, utanför Mercandona i La Marina, var inne och handlade lite mat max 10 minuter, när vi kom ut såg vi inget, men när jag skulle sätta mig i förarsätet så var sidorutan helt gråsprängd, en mindre chock. men va göra ? tur att vi har 2-glasfönster den inre hade inte gått sönder, men vi körde så småningom, funderade om från Camping trill ställplats bara 5 min från affären,och åkte till Camperpark  San  Fulgencio, ägaren en Argentinare helt underbar,ställer upp till tusen det kommer hit en kille imorgon han ska sätta en transparent grej. och inte nog med det så kommer en spanskreggad bil med ett engelskt par utanför staketet till ställplatsen och sa att dom såg det hela , en j....la Yngling på ca 20 år vit jacka gick med en mobil, och kolla, tar en sten och kastar på rutan, inte bara en gång utan 2 ggr. Engelsmannen visade sig. då kom en bil o plocka upp ynglingen, det engelska paret springer in i affären och ber dom ringa polisen, och dom har kört omkring här, tänk att det finns så omtänksamma människor, även kör hit på ställplatsen och letar efter oss. Finns bara ett ord Stort Tack för människor som bryr sig.
Nu har vi ätit och druckit gott, det är många svenskar här, satt ute men blåste lite och hela 17 gr. nu kl. 21,50, så alla undrade och ville ha reda på vad som hänt, så numera kommer vi inte att handla båda två utan en stannar i bilen. Var rädda om ER.


1 kommentar:

  1. Milde tid!!! Men så skönt att det guck att fixa så att ni kan köra i ro hemåt! För nu längtar jag snart ihjäl mig efter er!! Krama pappa lite extra idag på fars dag!!
    Kahls har fått in mer Isländsk lakrits så det kommer med när vi ses ;)
    Tusen kramar och kärlek! Var rädda om er också!!

    SvaraRadera