lördag 17 november 2012

SPANIEN--TINGSRYD

Tisdag 13/11, Efter koll på datorn skulle vi ta cycklarna ner till Peniscola, men då kom regnet och ja vadå, jo vi sa Nu vill vi hem, och HAHA bilen hörde detta och då blev det fart på den, vi bestämde att vi skulle köra, mot Barcelona blev det och ca 10 mil norröver sp hamnade vi på Platja `d Aro en ställplats men klockan var ganska mycket så det blev snabbt mat och vidare i säng.


Onsdag 14/11, Frukost och vidare norröver mot Franska gränsen, vi blev stående vid gränshandeln ,demonstration dom stoppade all trafik det var Generalstrejk i Portugal och Spanien men efter ca. 20 minuters stopp lossnade det, Tack och lov. Vi bestämde oss för att köra den vanliga vägen mot Tyskland och då hamnade vi I Palavas Les Flots där har vi legat tidigare,Jerkerfots var där , och det blev middag ute, och lite kortspel, Jerkerfots skulle köra tidigt.

Torsdag 15/11, Vi bestämde igår att blir det sol idag så stannar vi 1 dag innan färden fortsätter norröver, och det var klar sol och blå himmel, så vi stannar.

Cycklarna åkte ut på eftermiddagen, det blev en tur ner till stranden som var jättefin , det blev en cappucini , sen en god middag och sängen.


Pavalas Les Flots stranden


Kanalen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar