söndag 11 november 2012

SPANIEN-TINGSRYD

Fortrs. Lördag 10/11, Vi väntade på killen som skulle komma och sätta Folien på vår ruta, då kom Thomas en annan svensk på platsen som har varit busschafför i Malmö, och sa hade jag varit som Ni så hade jag plockat ner den skadade rutan eftersom innerutan var hel, vi beslöt att göra så, och David ställplatsägaren ställde upp vad han kunde, och rutan plockades ner, det blev kanon, solen sken underbart, så det blev Wiskey och vin på eftermiddagen som tack, sen blev det fortsättning efter maten, Thomas och Lena kom in, världen är trots allt liten, dom hade bott grannar med våra Vänner Mona och Jonnys firma Henda, så dom kände varandra väl,  samt ett annat par  som dom åkt tillsammans med i 2 år har vi träffat några ggr.Ja så världen är trots allat liten, när vi sa att vi skulle köra till Altea och på Pacos ställplats, San Antonio så sa dom att det skulle dom oxå.!!!

Söndag 11/11. Fars Dag  och så får det väl bli idag vi körde till Altea och Paco blev jätteglad när vi kom fick fin plats, men här ligger många svenskar, och några som återvänt sen dom varit neråt en sväng en del norrmän, men här är övervägande svenskar och inte mångan platser kvar, några på väg neråt och några på väg norrut, det regnar lite smått får se hur länge vi stannar här blir det regn imorgon så blir det ställplatsen vid Peniscola imorgon.vi hörs.

Rutan plockas ner, va mycket småbitar en ruta innehåller


David på lördagskvällen med Svensk gitarrunderhållning


1 kommentar:

  1. Vilket skönt ljus i den understa bilden! Här har man vant sig vid att det är kolsvart redan när man går från jobbet ;)

    SvaraRadera