onsdag 24 oktober 2012

Tingsryd-Österike-Spanien

Lite uppdatering, det blev en god skaldjurskväll den 19 okt, sen blev det kortspel ( plump), sen en god natt sömn.
Lördag 20/10 Vaknade och 19 gr, muligt ute, det blev bara en slappardag med lite läsning, till kvällen bestämde vi oss att gå ut och äta, fick tips om en restaurang nere i Altea cycklade dit bara 5 min väg, matsedeln stod på norska, bröd och underbar aioli, sen sjötunga, det var supergott vi köpte med oss lite aioli mycket vitlök i den, kortspel som avslutning.

Söndag 21/10 Vaknade till 16,5 gr och molningt, regn o rusk, jag gjorde gryta sen avslutade vi med kortspel, vi bestämde att blev det likadant imorgon så flyttar vi på oss.

Måndag 22/10 Vaknade till en strålande dag 18,gr klar himmel, Rune o jag beslutade att stanna någon dag till men Majsan o Hasse åkte till Camping Marjal. Vi tvättade massor och fick det torrt, en kanondag.

Tisdag 23/10  16 gr och klarblå himmel, vi körde till Camping Marjal eftersom det bara fanns några platser kvar och vi kunde inte boka om vi låg på ACSI. tillbringade efteriddagen vid polen, men den var det kallaste vattnet  jag har badat i, annars ett fint polområde, och bra camping men långt till ära och redlighet campingen ligger mitt ute på landet.ingen  affär i sikte inget bra.

Onsdag 24/10 16,5 gr fuktigt sisådär med vädret lite sol mellan molnen det ska bli dåligare om det stämmer med väderkartan. ?????? vet ej vad som sker idag återkommer.


Hasse " Jokern den kvällen"


Skaldjurskväll


Tisdagmorgon 23/10 underbar soluppgång San Antonio Camperpark


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar