fredag 19 oktober 2012

Tingsryd-Österike-Spanien

17/10 Vi är kvar på Camping LaToretta, och det är marknad i Benidorm Majsan och jag går dit, det var nog den största marknaden vi varit på hittils, det blev lite fynd.
På kvällen så gjorde jag spagetti och köttfärssås, sen blev det kortspel sista sticket .
Rune och Hasse hade varit på lång cyckeltur och tittat på ett antal husbilsplatser och fastnade för San Antonio vid Altea, Rune ochjag har varit här för ett antal år tillbaks, litet fin ställe, vi bestämde att vi skulle åka dit.

18/10, Vi körde till Altea och San Antonio Camperpark som vi verkligen rekomenderar som är en kombinerad ställ och campingplats, ligger precis ut med havet, Majsan och cycklade bort till stranden det är inte speciellt badvänligt runda stenar som rullar, badskor rek.det var 34 gr. i solen.
Kvällen blev  jättevarm vi stta ute till 23,30 med nästan 26 gr.Majsan gjorde fläskkotlett.
Natten blev lite orolig med mycket blåst. upp och stänga takluckorna men sen sov vi gott.

19/10. vaknade att det var varmt ocg just nu 22,5 gr, dom säger att det är Afrikavindar som kommit in, lite mulet idag. Vi bestämde att det ska bli skaldjurskväll idag, musslor, kräftor och stora räkor.


Marknaden i Benidorm


Vår plats på San Antonio Camperpark
38.35.09 N  00.03.34. V

Får se vad resten av dagen och kvällen ger.
   

1 kommentar:

 1. Hej på er !
  Vi "hittade" er på Ingers Blogg (som följer er)och har nu, som synes, registrerat oss som följare hos er - välkomna att göra dersamma hos oss !
  Det ska bli trevligt att få "åka med er" under denna resa. Nästa vinter är det vår tur att göra det ni gör i år - då är det färdigjobbat och vi planerar att långsamt dra oss söderut i månadsskiftet juli /august och tillbringa hela vintern med vår husbil i Spanien och Portugal.
  Det ska bli nyttigt att få ta del av era erfarenheter i höst och i vinter hälsar
  Bosse och Gerd i Södertälje.

  SvaraRadera