måndag 23 september 2013

Tyskland --Spanien

21/9  Är kvar på San Antonio i Altea, ska gå på Fiestan ikväll, idag tvätta vi bilen men det var svettigt termometern låg på bordet i solen den stod på 43 gr.
Vi tog en taxi upp till Altea gamla stan där paraderna skulle gå, gatorna var avstängda och plaststolar uppradade längs trottoarerna helt sjukt så mycket folk, men häftigt vi hade tänkt äta först det skulle börja först kl. 20,00 men få tag i en restaurang med ledigt bord tycktes omöjligt, men vi hittade ett litet bord på en blandning av Cafè och smårätter det fick bli en Bocadilius  en typ varm macka med godsaker emellan och öl. Sen började spektaklet trummor orkestrar och en massa otroligt fina dräkter vi hörde talas om att vissa kostade flera tusen Euro.
 
  

22/9. Söndag vi åker lite sent idag målet är Campingen i Bolnuevo Playa Mazarron fick en kanonplats nr 309, vi är just nu 4 svenska bilar som står på raken, en ska lämna idag för Furengirola för att komma hem till Sverige i Mars nästa år , några som vi som inte pallar så länge.
Idag blir det stranden. såg på kartan i receptionen att det skulle bli några grader varmare i veckan, det är så bra som det är,  varmt nog med över 30 gr  och 28 gr i havet.
Igår, söndag, var det marknad nere i Mazarron som vi missade men det kommer fler.

en liten del
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar