torsdag 16 februari 2012

Tingsryd

Nu har vi varit hemma 1 dygn och det känns skönt, lite snö, sol  och några minusgrader.
Säng-gåendet igår var tidig  satt och sov i stolen gång på gång efter kl.19,00, då är ju klockan 01,00 i Thailand så det är ju inte så lustigt, vaknade pigg, och gick upp 04,50 hämta tidningen och kokte kaffe.
Dagen har gått i tvätt och plock, sorterat post m.m. Jag har gått som en flottpärla i 1 timme idag, insmord med Olivolja, huden behövde det efter alla soltimmar och det känns skönt, så nu klarar jag mig några dagar innan nästa omgång.
Får se hur länge ögonen håller sig öppna idag, man  får försöka att hålla dom öppna lite längre för varje dag så den svenska tiden innfinner sig.

2 kommentarer:

 1. SV: Snacka om att världen är liten! Vi tyckte att vi bodde utmärkt på det där hotellet i Koh Samui, och precis vid poolen! Jag ser också att de ändrat lite vid restaurangen, men var där 2006, så det är ju några år sen…
  Det var verkligen fint vid Lago d’Iseo! Vi hittade ett bra ställe att fricampa precis utanför Marone. Ni kan se lite mer här:
  http://www.freedomtravel.se/2011/07/lago-diseo/
  Man kan säkert hitta fler ställen att fricampa, men man får akta sig för skyltar där det står att parkering är förbjuden. Det finns också många campingar, men under högsäsong var det helt fullt!

  SvaraRadera
 2. Ja världen är liten bland alla hotell och alla rum så har vi bott i samma bungalow.
  Tack vi ska gå in och titta på saijten kanske kör och möter våren där neråt.

  SvaraRadera