tisdag 7 februari 2012

Ko Samui, Thailand

Avslutning med vår vän Khai sen många år från KataBåttruen till Ko Samui


Samui i sikte


Från vår bungalow


Fullmåne
Nu har vi kommit till Ko Samui efter en ganska lång dag , taxi i 4 timmar sen båten från Surat Thani i 2 timmar, men det var bara vi som var vita eller europeer, Som synes så är djuren inte varsamt behandlade, jag gick till toan på båten och fick syn på dessa stackars grisar funderar stark på att bli vegeterian, Usch jag for så illa.  flygen var fullbokade alla turer det är ju Fulmoon party på Ko Pra Nagn , även på Samui men inte så stökigt det är lite smällare och Rislampor men det är ju bara fint. Vi bo´r på ett kanonställe Chaweng Cove Resotel har en bungalow direkt vid polen samt havsutsikt, ska bli skönt att avsluta  här innan hemresa som tur är så bokade vi Samui till Bangkok så flyget är ordnat
 .
Vi avslutade gårdagen med träff med en servitör som vi lärt känna sedan många år tillbaka, och han har skickat mail och sms hela tiden så vi träffade honom innan vi lämnade Phuket.
Vi mår bra men trötta ikväll ska snart lägga oss.
KRAMIZAR til Er alla.

2 kommentarer:

  1. Jag tror faktiskt att vi har bott på exakt samma hotell (för ganska många år sen nu). Kanske t.o.m. i exakt samma bungalow, om fotot är taget från er bungalow ;)
    Vi har med ett kort därifrån i den här filmen, också taget ifrån vår bungalow... (den åttonde bilden ungefär)
    http://www.freedomtravel.se/2012/01/freedom-the-movie/

    SvaraRadera
  2. Ja det ser ut som den fast ute vid havet är det lite ändrat den heter B10 vi bodde kanonbra

    SvaraRadera