söndag 29 januari 2012

Kata, Thailand

Nu har vi haft hyrbil i 3 dagar vi har vait i Nai Yang i fredags och badat, Lördag körde vi till Harry en svensk som bor här nere som vi har hyrt hans ovanvåning för några år sedan .
Han har verit ganska sjuk haft parkinsons så vi undrade om han levde, och det gjorde han till vår glädje , fast han hade trillat och brutit lårbenet såg eländig ut, sen åkte vi till Nai yang en härlig beach och åt lunch, därefter till Barnhemmet strax intill, som Lions Tingsryd har sponsrat med en stor summa pengar, men hans och Sussie var inte där just då så vi bestämde att vi skulle komma idag Söndag.
Vilken upplevelse det fanns 22 barn, till mycket fattiga, sjuka eller inga  föräldrar alls, som inte har råd att ha sina barn i skolan, då finns Barnhemmet dom tar hand om sådana barn och sätter dom i skola, Jag träffade min kille det var Bud 2 år gammal, jag skulle kunna ta honom direkt så söt, det var ett mycket finnt möte med Sussie och Hans som är chefer för barnhemmet. dom är helt underbara, var med i hjältar progarammet  vi mår bra och bilen lämnas imorgon då blir det sol och bad.

Lille Bud, på barnhemmet mitt hjärta blöderVår lunchrestaurang på Kata beach
 Nu ska jag avsluta klockan är snart liggdax Rune har redan gett sig jag ville skriva om detta det har varit några fina dagar med bilen och lite socialt, nu mår jag bra, bara längtar efter våra egna barn och barnbarn som vanligt.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar