söndag 30 september 2012

Tingsryd--Österike--Spanien

Godmorgon , står just nu på Mc Donalds och har fri internet.Men blev utslängd funka inte ,

27/9, Kör från Campingen i St Johanne mot Ellmau, vet inte riktigt hus vi ska parkera, kör en sväng mot Alpbach-dalen och orten Alpbach där vi tillbringat många vintrar och även någon gång på sommaren Alpbach har blivit nominerad några år för Österikes vackraste by.



Alpbach byn


 Sen körde vi kör upp till festtältet i Ellmau där vi skulle försöka få en parkering till kvällens aktiviteter vi  frågade en parkeringsvakt det var ok, det står även en svensk husbil som oxå ska på Musikfesten, Anita och Jan från Oslarshamn som varit i området i  ca 30 år både vinter som sommar, vi gick tillsammans på kvällen, det var uppskattningsvis ca 107 bussar från olika länder, och tältet tar in ca. 7000 personer.
Uppträdet ikväll var Maja Brunner och Kastelruther Spatzen, jättehärlig kväll-

28/8, är det bra väder solen skiner, vi åker upp på toppen av berget Hartkaiser där är det Musik och lite hantverkare vi tar en stund i solen före lunchen, sen ska Rune gå ända ner med Anita och Janne, men jag tar liften ner,

Kastelruther Spatzen


Anita och Jan


Toppen på Hartkaiser

På väg  ner

Kvällen blev en otrolig stämmning fullt ös från början trodde bitvis att taket skulle lyfta det var Marc Pircher, Systrarna Niederbacher och Die Zillertaler, Bästa kvällen hittills . Väntar på morgondagen och Hansi.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar