lördag 1 oktober 2011

El Ricio Ökenstaden

29/10  hade vi bestämt att åka vidare till Praia Da Monte Rosa en ställplats som var rekomenderad, den va som en ställplats som dom flesta, men en underbar beach kilometer lång på båda håll. Vi skulle tömma tanken och fylla på vatten så vi körde till Castro Marin  enligt Jyrki en underbar plats med 2 st. borgar vidare till en ställplats nere vid sundet mellan Portugal och Spanien Rio Guardian en jättemysig by med hamn och en underbar mysig stad på 5 minuters gångavstånd restauranger och shopping, det blev 2 nya badlakan.
det var ca. 25 husbilar mest holländare men det gick bra ändå.
30/10 vi är kvar på ovan ställplats, läste och mös, körde till Centrat och hamstra vin Dao-vin-
1/11 åker vi in till Spanien kl. 11,20 passerade vi gränsen, jagade en såkallat dongel till datan tänkte köpa en som vi kan använda i hela Spanien, men ack så svårt först Media Markt, sen Carrefort men det gick inte dom va slut ??????
Vi åkte vidare till Ökenstaden El Ricio en Westernstad som liggerb ute i Intet nästan som Las Vegas fast denna stad är en stad med hästar och Cowboysar vi kom tll Campingen det var tur det fanns både pool och internet. det var ca 33 gr i skuggan.
I Morgon så kör vi tllbaks till El Ricio ca 1,5 km för att ta några bilder som vanligt satt minnet i PC,n när vi tog foto både på staden och CataPlana en Portugisisk nationalrätt som vi åt innan vi åkte hit.
Vidare imorgon är det tänklt att köra mot Sevilla och sen ner över bergen mot Ronda.
Ha det

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar